Libnet.ro
UNICEF

10:45

STUDIU Europenii vor cheltui mai mult de sarbatori decat anul trecut

Adevărul Adevărul,
STUDIU Europenii vor cheltui mai mult de sarbatori decat anul trecut

Fiecare european va cheltui in medie 461 de euro in perioada sarbatorilor de iarna, cu 3,4% mai mult fata de 2018, ceea ce face ca piata totala estimata a cheltuielilor din aceasta perioada in Europa sa ajunga la 189,5 miliarde de euro, potrivit studiului Deloitte 2019 Holiday Shopping Trends. continuă pe Adevărul

ALERTA! CRESTE VARSTA de pensionare pana la 70 DE ANI! ROMANII vor munci MAI MULT!

Creste varsta de pensionare? CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL SI CRISTI BORCEA AU FACUT ANUNTUL, DUPA UN AN DE CASNICIE! E BOMBA ANULUI Premierul Ludovic Orban a facut, marti,declaratii legate de.

Ct vor cheltui europenii de sarbatori 8213; Studiu

Fiecare european va cheltui in medie 461 de euro in perioada sarbatorilor de iarna, cu 3,4% mai mult fata de 2018, ceea ce face ca piata totala estimata a cheltuielilor din aceasta perioada in Europa sa ajunga la 189,5 miliarde de euro, potrivit unui studiu realizat de Deloitte.

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie, comparativ cu octombrie.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

Dezvaluirea care il infunda si mai mult pe Liviu Dragnea: La mine in birou, am martori!

Liviu Dragnea, fostul Presedinte PSD, se pare ca, in afara de probemele pe care le-a avut si le are, acum va avea de dat explicatii si pe marginea proiectelor de infrastructura propuse de Corina Cretu, europarlamentar si comisar european pe infrastructura. Reamintim faptul ca proiectul de lege privind aprobarea obiectivului de investitii autostrada Iasi .

FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Asociatia Forumul Judecatorilor din tara noastra a mai centralizat peste 1. 800 de voturi exprimate de magistrati in adunarile generale, iar rezultatele arata ca 83. 14% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, potrivit News. ro.

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. Fereste-te de ele! RACII, slabe sanse sa calce stramb

Fiecare persoana car a fost inselata stie cat de dureroasa este tradarea si stie ca nu isi mai doreste sa treaca prin asa ceva niciodata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )