Libnet.ro
UNICEF

08:00

Studiu Eurostat: romanii sunt cei mai reticenti cumparatori din Uniunea Europeana, atunci cand vine vorba de plata cu cardul, pe Internet INFOGRAFIC

Adevărul Adevărul,
Studiu Eurostat: romanii sunt cei mai reticenti cumparatori din Uniunea Europeana, atunci cand vine vorba de plata cu cardul, pe Internet INFOGRAFIC

Faptul ca romanilor le lipseste educatia digitala, mai ales atunci cand vine vorba de plati online, nu mai este de mult un secret. continuă pe Adevărul

Faze tari: Romanii sunt cei mai certareti vecini din Europa; Oul inteligent te scapa de grija telecomenzilor pierdute prin casa; Bunicul de 70 de ani a vaslit peste Atlantic

'Utopia Sociala' exista. In acest oras nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite pentru toti locuitorii. Orasul unde nu exista politie, somaj, iar casele. Noua pianina inteligenta de la Yamaha te invata sa canti. Cei de la Yamaha s-au prezentat la IFA 2017 cu o pianina inteligenta ce faciliteaza procesul de invatare pentru cei care vor sa cante.

Politikix. Cine sunt cei mai urecheati ministri de premierul Tudose

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc, cel de la Sanatate Florian Bodog si ministrul Educatiei, Liviu Pop, sunt cei mai urecheati ministri. Motivele, in clipul video de mai jos.

Romanii, europenii cu cei mai multi dinti lipsa. Trei din 10 nu mai au niciun dinte natural

30% din romani si-au pierdut toti dintii naturali, arata cel mai recent studiu in materie care arata ca 7 din 10 romani si-au pierdut cel putin un dinte. in ultimii ani, tot mai multi romani au ales sa isi inlocuiasca dintii lipsa cu implanturi dentare, in detrimentul solutiilor clasice, precum protezele dentare, arata documentul.

STUDIU: Romanii, europenii cu cei mai multi dinti lipsa. Trei din 10 nu mai au niciun dinte natural

30% din romani si-au pierdut toti dintii naturali, arata cel mai recent studiu in materie care arata ca 7 din 10 romani si-au pierdut cel putin un dinte. in ultimii ani, tot mai multi.

Romanii beau tot mai mult alcool. Ce bauturi prefera

Romanii beau din ce in ce mai mult alcool. Anul trecut, un roman a consumat, in medie, 30 de litri de bauturi alcoolice, din care peste jumatate numai bere, arata cel mai recent studiu al.

Pe ce cheltuie romanii cei mai multi bani

Romanii au platit cel mai mult, in 2016, pe energia electrica, serviciile de telefonie, apa, canal si serviciile de salubritate, arata datele Institutului National de Statistica, potrivit.

eMAG.ro reduceri electrocasnice. Care sunt cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Bancile sunt tot mai aproape sa isi creeze propriul Bitcoin: 6 giganti s-au alaturat unui proiect ambitios

Barclays, Credit Suisse, Canadian Imperial Bank of Commerce, HSBC, MUFG si State Street sunt gigantii din lumea bancara ce s-au alaturat programului initiat in 2016 de catre banca elvetiana UBS, proiect care isi propune sa creeze moneda digitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3337 seconds )