Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studiu. Noul coronavirus se ia prin materiile fecale. Ce reguli trebuie sa respecti

Antena3 Antena3,
Studiu. Noul coronavirus se ia prin materiile fecale. Ce reguli trebuie sa respecti

Specialistii americani au facut studii in laborator si au demonstrat ca noul coronavirus traieste in materiile fecale, deci, in consecinta se poate astfel raspandi mai departe. continuă pe Antena3

Care este riscul sa ne infectam cu noul coronavirus din alimente. Raspunsurile specialistilor

Specialistii ofera cateva raspunsuri la spaimele acestei perioade. Specialistii au determinat daca ne putem infecta cu noul coronavirus prin intermediul alimentelor sau atingand ambalaje contaminate.

IN CADRUL PROIECTULUI TESTAM PENTRU BUCURESTI: Peste 3.000 de bucuresteni s-au inscris pentru a fi testati pentru noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris, pana in prezent, pentru a fi testati pentru noul coronavirus, in cadrul proiectului Testam pentru Bucuresti. Aplicatia in care se fac inscrierile este functionala de vineri.

Peste 3000 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita la noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati pentru noul coronavirus in primele ore dupa l.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

Trei femei cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani au murit dupa ce au fost infectate cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.159

Inca trei persoane infectate cu noul coronavirus au decedat in spitale, astfe incat numarul total al celor care au murit este de 1. 159, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba de trei femei, cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani, care aveau comorbiditati.

Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu ar fi real. Reprezentantul OMS al Romaniei considera ca ca frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata.

inca cinci decese provocate de noul coronavirus. Bilantul a ajuns la1.156

Inca cinci romani au pierdut lupta cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile. Bilantul victimelor COVID-19 a ajuns la 1156.

FOTO Transformarea radicala suferita de un barbat contaminat cu noul coronavirus

Un asistent medical din Statele Unite a distribuit pe retelele de socializare fotografii dinainte si dupa imbolnavirea de covid-19, pentru a arata cum boala cauzata de noul coronavirus i-a afectat organismul.

Prefectul a cerut control din partea Ministerului Sanatatii la Ambulanta Olt. 15 angajati sunt infectati cu noul coronavirus

Numarul angajatilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 15, in cadrul Serviciului Judetean de Urgenta Slatina. Prefectul a cerut un control in cadrul institutiei.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )