Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu. Oamenii sunt tot mai putin inteligenti! Coeficientul de inteligenta a scazut in ultimele decenii

Antena3 Antena3,
Studiu. Oamenii sunt tot mai putin inteligenti! Coeficientul de inteligenta a scazut in ultimele decenii

Oamenii sunt tot mai putin inteligenti. Coeficientul de inteligenta, cunoscut si sub initialele IQ, a scazut, in medie, lent, dar constant in ultimele decenii. Constatarea apartine unor cercetatori. continuă pe Antena3

Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Care este motivul

Tot mai multi romani se trezesc in mijlocul noptii, iar apoi nu mai pot sa adoarma. Cele mai multe persoane se trezesc in jurul orei 4 dimineata din cauza cosmarurilor sau a stresului. De cele mai multe ori.

10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Turneul final al Campionatului Mondial aduce mai multe noutati, printre care folosirea arbitrajului video sau cea de-a patra schimbare. Pe langa inovatiile intens mediatizate, exista si cateva curiozitati despre aceasta competitie despre care s-a vorbit mai putin. Iata-le pe cele mai interesante:.

Vibrate Festival aduce muzica clasica in locuri mai putin conventionale

Festivalul incearca sa prezinte muzica clasica dincolo de cadrele conventionale si sa o aduca mai aproape de oameni. Toate concertele se intampla in locatii surprinzatoare, de la muzee la spatii in aer liber si de la cafenele la terenuri de tenis.

Horoscop. Acestea sunt cele mai stresate zodii

Stresulsi panica pot provoca o multime de probleme de sanatate, inclusiv afectiuni cardiace. Astrologia poate influenta felul in care reactionezi, asa ca unele zodii sunt mai relaxate, iar altele extrem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )