Libnet.ro
UNICEF

05:30

Studiu: Piata auto europeana va inregistra anul viitor prima crestere din ultimii sapte ani

B1 B1,
Studiu: Piata auto europeana va inregistra anul viitor prima crestere din ultimii sapte ani

Vanzarile de masini noi in Europa vor creste probabil anul viitor, pentru prima data in ultimii sapte ani, anunta un studiu realizat de un centru de cercetare afiliat Hyunday Motor Group. Astfel, daca pentru. continuă pe B1

STUDIU: Piata auto europeana va creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani.

Vanzarile de autovehicule noi din Europa ar putea creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani, chiar daca avansul va fi limitat partial de somajul ridicat si efectele crizei datoriilor suverane, arata un studiu realizat de un centru de cercetare afiliat Hyundai Motor Group, citat de Mediafax. Piata auto din Europa va inregistra o crestere de 2,5% anul urmator, la 13,87 milioane de unitati, estimeaza Korea Automotive Research Institute, citat de portalul Automotive News. Pentru anul in .

Dacia, lidera pe piata auto europeana. inmatricularile masinii produse in Romania au inregistrat cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de masini Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie, inregistrand astfel cele mai bune evolutii din randul marcilor.

MedLife deschide 4 hiperclinici anul viitor: investitii de cel putin 2 mil. euro si 500 de angajati

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, va deschide anul viitor patru clinici de mari dimensiuni urmand sa angajeze aproximativ 500 de persoane, a declarat Nicolae Marcu, director general al companiei.

Un muzeu cu holograme, dedicat legendelor rock, va fi inaugurat anul viitor la Londra

Londonezii pregatesc inaugurarea unui muzeu al hologramelor pentru anul viitor, unde vizitatorii vor putea sa cante alaturi de legende din muzica rock. Astfel, fanii rock-ului vor avea posibilitatea sa cante cot.

Ministrul Chitoiu: Anul viitor vor fi mai multi bani pentru Sanatate

Banii alocati pentru Sanatate vor fi mai multi anul viitor spre deosebire de sumele acordate in acest an si ar putea sa se duca spre 5 puncte procentuale, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Daniel.

Piata auto a consemnat, la noua luni, o scadere de 11,4%

Piata auto a consemnat, la noua luni, o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, desi a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, conform unui comunicat de presa remis redactiei de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Piata auto, la noua luni: vezi topul celor mai bine cotate marci de masini

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, incheiat cu un avans de 3,1% fata de intervalul similar din 2012, insa la noua luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, potrivit datelor APIA.

Piata auto a crescut in trimestrul al treilea, dar ramane pe minus la 9 luni

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, incheiat cu un avans de 3,1% fata de intervalul similar din 2012. insa, la 9 luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la.

Piata auto si-a revenit pe crestere in trimestrul al treilea, dar e tot in picaj pe primele noua luni din 2013 fata de 2012

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea si incheiat cu un avans mediu de 3,1% fata de intervalul similar din 2012, insa la noua luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, potrivit datelor centralizate la Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto APIA).

FOTO Centrul multifunctional de servicii sociale va fi gata anul viitor

Amenajarea centrului de la fostul liceul Astra a primit o finantare europeana de 8 milioane de lei. in noul centru isi vor desfasura activitatea atat serviciile publice cat si mai multe fundatii care deruleaza programe sociale.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )