Libnet.ro
UNICEF

05:45

Studiu: Unul din 5 romani care sufera de cancer si vrea un loc de munca nu este angajat din cauza bolii

Hotnews Hotnews,
 Studiu: Unul din 5 romani care sufera de cancer si vrea un loc de munca nu este angajat din cauza bolii

20% dintre pacientii cu cancer care si-au dorit un loc de munca au fost refuzati de catre angajatori din cauza afectiunii de care sufera. De asemenea, unu din trei pacienti care isi descopera o forma de cancer in perioada in care lucreaza amana cat poate de mult sa-si informeze angajatorul in acest sens, arata un sondaj realizat pe aproape 100 de pacienti romani cu varste cuprinse intre 21 si 66 de ani, in perioada octombrie 2018 iulie 2019. continuă pe Hotnews

Seful Pentagonului confirma moartea lui Hamza Bin Laden, unul din fiii lui Ossama

Ministrul american al apararii, Mark Esper, a confirmat moartea lui Hamza Bin Laden, unul din fiii l.

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

HOROSCOP. Perechile din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna

HOROSCOPUnele persoane pus si simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplica si in cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna. HOROSCOP Fecioara si.

STUDIU: Unu din cinci pacienti cu cancer nu este angajat din cauza bolii

20% dintre pacientii cu cancer care si-au dorit un loc de munca au fost refuzati de catre angajatori din cauza afectiunii de care sufera. De asemenea, unu din trei pacienti care isi descopera o forma de cancer in perioada in care lucreaza amana cat poate de mult sa-si informeze angajatorul in acest sens.

VIDEO Povestea unui studio de animatie 3D din Cluj, care vrea sa il readuca la viata pe Fram, ursul polar

Lansat in urma cu trei ani la Cluj, Deveo Studio, un studio de animatie 3D, creat de doi tineri IT-isti, incearca sa aduca prin intermediul realitatii augmentate, lumea povestilor si tehnologia in acelasi loc pentru a da viata celor mai simpatice personaje animate. Unul dintre ele este faimosul Fram, ursul polar. Vezi intr-un scurt video cum dau cei de la Devo Studio viata personajelor din povesti si de cati bani au nevoie pentru a crea un desen animat in 3D.

Ce se intampla zilnic cu angajatii romani care au colegi cu chef de vorba - sondaj

Colegii cu chef de vorba, telefoanele si sedintele interminabile se afla printre motivele pentru care trei din patru angajati romani pierd zilnic pana la doua ore din timpul de lucru, arata un sondaj.

Vesti excelente pentru toti PENSIONARII ROMANI care au PENSIA SUB 1.139 de lei. ABIA S-A AFLAT informatia!

Vesti excelente pentru toti romanii care primesc pensii mai mici de 1. 139 de lei! ULTIMA ORA! ALEXANDRA MACESANU TRAIESTE.

Detalii socante despre politistul pedofil din Sibiu, care a incercat sa violeze doua minore

Un politist din Sibiu este acuzat ca a incercat sa violeze doua fete, de 13 si 17 ani. Barbatul era in timpul liber instructor de box, iar cele doua adolescente ii erau eleve. Primul incident ar fi.

Romanii care au carduri VISA vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate

Detinatorii de carduri Visa din Romania vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate cu cardul de credit Visa, in magazinele fizice sau online, in cadrul unui proiect pilot. Serviciul lansat in Romania este parte a unui proiect pilot mai extins derulat la nivel global, urmand sa fie comercializat pe scara larga din 2020. Detinatorii de carduri Visa eligibili vor avea optiunea de a-si imparti costul total al produselor eligibile in transe mai mici, egale, distribuite pe o perioada de timp definita.

Functia din iPhone care a devenit extrem de importanta la protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au dus la folosirea telefoanelor iPhone intr-un mod cel putin nou. Informatiile despre acestea sunt transmise printr-o functie pe care Apple sigur n-a gandit-o pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )