Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detalii socante despre politistul pedofil din Sibiu, care a incercat sa violeze doua minore

Antena3 Antena3,
Detalii socante despre politistul pedofil din Sibiu, care a incercat sa violeze doua minore

Un politist din Sibiu este acuzat ca a incercat sa violeze doua fete, de 13 si 17 ani. Barbatul era in timpul liber instructor de box, iar cele doua adolescente ii erau eleve. Primul incident ar fi. continuă pe Antena3

Una dintre fetele pe care a incercat sa le violeze politistul din Sibiu, campioana nationala la box

Una dintre fetele agresate sexual de politistul din Sibiu este de doua ori campioana nationala la bo.

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La asta chiar nu te astepti la primele ore ale diminetii! (FOTO)

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La primele ore ale diminetii chiar nu te astepti la asta sa gasesti printre.

Rares Bogdan, dezvaluiri tulburatoare despre situatia Romaniei din acest moment: Modelul romanesc e ingenios!

Rares Bogdan face dezvaluiri tulburatoare despre situatia Romaniei din acest moment. intr-o postare pe contul personal de Facebook, europarlamentarul trage un semnal de alarma cu privire la politicienii care au legaturi stranse cu clanurile de interlopi, pe care le protejeaza si pentru care dau legi la comanda. Rares Bogdan: Oameni buni, sa facem Romania normala! .

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

HOROSCOP. Perechile din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna

HOROSCOPUnele persoane pus si simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplica si in cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna. HOROSCOP Fecioara si.

Imagini SOCANTE intr-o statiune din Bucegi: Cioban filmat in timp ce loveste cu bata un caine (VIDEO)

Imagini de o brutalitate iesita din comun au fost surprinse de un turist la o stana din Padina. Un cioban a batut crunt, cu o bata, un caine ciobanesc pentru ca ar fi fugit printre turisti.

Politist din Sibiu, arestat la domiciliu pentru infractiuni privind viata sexuala a doua minore

Tribunalul Sibiu a dispus joi masura arestului la domiciliu impotriva unui agent de politie care in luna iulie ar fi savarsit infractiuni cu privire la viata sexuala asupra a doua minore, informeaza IPJ.

Ce a marturisit monstrul din Caracal despre activitatea lui din Italia

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

Iohannis, la intalnirea cu Trump: Sper ca vom discuta despre lupta anticoruptie din Romania - avem rezultate bune

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest.

Functia din iPhone care a devenit extrem de importanta la protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au dus la folosirea telefoanelor iPhone intr-un mod cel putin nou. Informatiile despre acestea sunt transmise printr-o functie pe care Apple sigur n-a gandit-o pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )