Libnet.ro
UNICEF

22:30

SUA: ATAC armat cu mai multe VICTIME intr-un bar din Kansas

B1 B1,
SUA: ATAC armat cu mai multe VICTIME intr-un bar din Kansas

Un atac armat a avut loc joi dimineata intr-un bar din orasul Olathe,Kansas, anunta stiripesurse. Atacatorul a facut mai multe victime dupa ce a deschis focul in Austin's Bar and Grill. continuă pe B1

Politia a prins doi hoti care au inghesuit mai multe oi intr-un autoturism

Politistii din Merei i-au retinut pe hotii care, in urma cu trei luni, au dat iama in turma unui crescator de ovine din Ulmeni. in timp ce treceau pe langa animalele care pasteau pe marginea drumului, profitand de lipsa stapanului, au inghesuit trei oi in autoturism si s-au facut repede nevazuti.

Un nou atac armat la Istanbul. Cinci persoane au fost ranite in urma focurilor de arma trase asupra unei cafenele

Cel putin cinci persoane au fost ranite in urma unui atac armat din Istanbul. Indivizii, ramasi neidentificati, au deschis focul, de pe o motocicleta, asupra unei cafenele din oras, iar o persoana a fost ranita grav, potrivit CNN Turk.

Imagini TERIFIANTE intr-o padure din Iasi! Mai multe caprioare se zbat in laturi puse de braconieri (VIDEO)

Mai multe caprioare se zbat intr-o padure din Iasi din cauza capcanelor puse de braconieri. Cateva imagini terifiante au fost surprinse de cativa tineri aflati in drumetie in padurea.

Pusti de 15 ani, din Turda, retinut pentru agresiune. E banuit de mai multe furturi

Politistii din Turda au retinut pentru 24 de ore un adolescent de 15 ani banuit de mai multe furturi din magazine si de agresiune.

Cine este persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar (VIDEO)

Cine ar fi crezut ca persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar nu e actor sau regizor, ci e compozitor? John Williams este cel mai nominalizat om in viata. Compozitorul detine 50 de nominalizari la.

Particule radioactive suspecte, detectate in mai multe tari din Europa. Una dintre ipotezele speculate este ca Rusia ar fi efectuat un test nuclear secret

Particule radioactive suspecte, care nu se gasesc, in mod natural, in natura, au fost descoperite in nordul Norvegiei, acestea deplalsandu-se, treptat, spre mai multe tari din Europa, precum Polonia, Cehia, Germania, Franta si Spania.

Cod galben de ceata si polei in judete din Moldova si Transilvania. in zonele de munte din mai multe judete se va inregistra viscol

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru marti dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata si polei, valabile in sase judete din Moldova si Transilvania. in alte doua judete din Moldova se vor inregistra intensificari ale vantului, in urmatoarele ore.

Mai multe explozii urmate de un incendiu s-au produs intr-o fabrica militara din Cehia. Cel putin 19 oameni sunt raniti

Cel putin 19 persoane au fost ranite, joi, intr-o serie de explozii accidentale urmate de un incendiu, produse intr-o fabrica din Cehia.

Dosarul violentelor de la protestele din Piata Victoriei: Peste 20 de persoane au fost audiate, mai multe fiind retinute

Procurorii au mai facut un pas in ancheta in care incearca sa elucideze circumstantele incidentelor violente de la protestele din Piata Victoriei, din seara zilei de 1 februarie. O perchezitie la mai multi huligani suspectati ca au atacat jandarmii a dus la confiscarea a peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Sieranevada, cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2017. Lista completa

Peliculele Bacalaureat regia Cristian Mungiu), Caini regia Bogdan Mirica), Doua lozuri regia Paul Negoescu), Inimi cicatrizate regia Radu Jude) si Sieranevada regia Cristi Puiu) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo 2017 la categoria Cel mai bun film, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Gala Premiilor Gopo 2017 va avea loc pe 21 martie la Teatrul National Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )