Libnet.ro
UNICEF

07:45

SUA: Cel putin 16 persoane sunt monitorizate dupa contactul cu o victima a coronavirusului din China

Hotnews Hotnews,
 SUA: Cel putin 16 persoane sunt monitorizate dupa contactul cu o victima a coronavirusului din China

Cel putin 16 persoane care au intrat in contact cu un barbat din statul Washington care a fost diagnosticat cu coronavirus, devenind primul caz din SUA, sunt monitorizate pentru boala care a ucis 17 persoane in China si a imbolnavit alte sute, au spus oficialii locali. continuă pe Hotnews

Spania, lovita de o furtuna puternica. Cel putin opt persoane, printre care si o romanca, au murit. Imagini socante

Puternica furtuna Gloria a facut ravagii in nord-estul Spaniei. La Barcelona si in statiunile de pe litoralul Cataloniei, vantul si valurile uriase au devastat plajele si chiar constructiile de pe malul marii. Strazile unui orasel au fost acoperite de spuma venita din mare.

Incendiu la o garsoniera din Fetesti, izbucnit de o butelie. 16 persoane au fost evacuate din bloc de pompieri

Un incendiu izbucnit, marti, intr-o garsoniera dintr-un bloc din Fetesti, a pus pe jar salvatorii. 16 persoane au fost evacuate preventiv. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind vorba de un barbat cu arsuri usoare pe fata si o femeie cu atac de panica. Focul ar fi pornit de la o butelie manevrata necorespunzator.

Spania, sub cod rosu de fenomenem meteo extreme. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti (VIDEO)

Alerta de cod rosu si portocaliu in Spania. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti, ca urmare a furtunii Gloria. Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie si ii.

DOCUMENT Cum vrea guvernul sa combata turismul electoral: Pot vota intr-o localitate doar cei care au resedinta acolo de cel putin trei luni

Guvernul Ludovic Orban a introdus, in proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi, pentru care-si asuma raspunderea, un alineat ce prevede ca pot vota intr-o localitate doar cei care au domiciliul acolo de cel putin trei luni, masura fiind luata pentru limitarea situatiilor de turism electoral. Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Dupa scrutinele din 2012 si 2016 s-a generat un profund val de nemultumire.

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere. Turcan: Daca trec, ne indeplinim programul de guvernare. Daca nu, ajungem la anticipate

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere, in eventualitatea in care demersul pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu este blocat de motiunea de cenzura.

Depozitele de gaze sunt pline, dupa aproape doua luni de iarna

Stocul de gaze naturale inmagazinate in depozite este de aproximativ 2,36 miliarde metri cubi, cu 1,36 miliarde metri cubi mai mult decat in perioada similara a anului trecut, informeaza Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Cu alte cuvinte, desi au trecut aproape doua luni de iarna, depozitele de gaze sunt pline. Aceasta in conditiile in care iarna a inceput cu depozitele umplute aproape de maximum, cu 2,9 mld mc.

Doi morti si 15 raniti in Kansas City, al cincilea oras din SUA la capitolul criminalitate

Cel putin doua persoane au murit si 15 au fost ranite ntr-un atac cu arma in Kansas City, potrivit Politiei din Kansas City.

VIDEO Atac armat in centrul orasului Seattle: cel putin un mort si sapte raniti

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un individ inarmat a deschis focul in centrul orasului american Seattle, au anuntat joi autoritatile locale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )