Libnet.ro
UNICEF

16:45

Spania, lovita de o furtuna puternica. Cel putin opt persoane, printre care si o romanca, au murit. Imagini socante

Antena3 Antena3,
Spania, lovita de o furtuna puternica. Cel putin opt persoane, printre care si o romanca, au murit. Imagini socante

Puternica furtuna Gloria a facut ravagii in nord-estul Spaniei. La Barcelona si in statiunile de pe litoralul Cataloniei, vantul si valurile uriase au devastat plajele si chiar constructiile de pe malul marii. Strazile unui orasel au fost acoperite de spuma venita din mare. continuă pe Antena3

Cehia are parte de al doilea cel mai devastator incendiu din 1990 incoace. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin opt persoane au murit si alte 29 au fost ranite intr-un incendiu ce a izbucnit duminica, la un adapost pentru persoane invalide din Cehia, relateaza BBC. Incendiul, izbucnit in localitatea, de la.

Spania, paralizata de furtuni violente: Cel putin 4 oameni au murit, iar transporturile si serviciile publice sunt blocate

Furtunile violente cu vant puternic, ploi torentiale si chiar zapada au provocat ravagii in partea de est a Spaniei. Cel putin patru persoane au decedat in urma fenomelor meteo extreme. Furtuna Gloria s-.

Spania, sub cod rosu de fenomenem meteo extreme. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti (VIDEO)

Alerta de cod rosu si portocaliu in Spania. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti, ca urmare a furtunii Gloria. Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie si ii.

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere. Turcan: Daca trec, ne indeplinim programul de guvernare. Daca nu, ajungem la anticipate

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere, in eventualitatea in care demersul pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu este blocat de motiunea de cenzura.

DOCUMENT Cum vrea guvernul sa combata turismul electoral: Pot vota intr-o localitate doar cei care au resedinta acolo de cel putin trei luni

Guvernul Ludovic Orban a introdus, in proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi, pentru care-si asuma raspunderea, un alineat ce prevede ca pot vota intr-o localitate doar cei care au domiciliul acolo de cel putin trei luni, masura fiind luata pentru limitarea situatiilor de turism electoral. Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Dupa scrutinele din 2012 si 2016 s-a generat un profund val de nemultumire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )