Libnet.ro
UNICEF

08:15

SUA: Ford va rechema la service trei milioane de vehicule

B1 B1,
SUA: Ford va rechema la service trei milioane de vehicule

Marti, administratia americana pentru siguranta traficului NHTSA) a anuntat ca va cere Ford Motor Co sa recheme la service trei milioane de vehicule pentru a inlocui airbag-urile defecte produse de grupul nipon. continuă pe B1

SUA: Ford va rechema in service trei milioane de vehicule din cauza airbag-urilor defecte

Administratia americana pentru siguranta traficului NHTSA) a anuntat marti ca va cere Ford Motor Co sa recheme la service trei milioane de vehicule pentru a inlocui airbag-urile defecte produse de grupul nipon Takata, care pot exploda.

Probleme mari la Ford: de ce recheama in service 3 milioane de masini

Ford anunta ca va rechema in service nu mai putin de trei milioane de vehicule din cauza unor probleme tehnice. Constructorul american Ford efectueaza o noua rechemare in service. Sunt.

China plaseaza in izolare trei milioane de persoane intr-o provincie de la frontiera cu Coreea de Nord

China a izolat luni alte trei milioane de locuitori in nord-estul tarii, dupa ce un reprezentant comercial a intrat in contact cu persoane in varsta, relateaza AFP.

Olguta Vasilescu: Guvernul PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici macar unul. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fostulMinistru al Muncii, a declarat ca guvernarea PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie si nu a fost recalculat niciunul. Ea a adaugat ca punctul de pensie trebuia sa creasca la valoarea de 1. 775 lei, echivalentul unei majorari de 40%, anul trecut, iar in 2021, punctul de pensie ar fi trebuit sa ajunga la 1. 875 lei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )