Libnet.ro
UNICEF

05:30

SUA opresc si ele la sol 737 Max. Boeing se confrunta cu cea mai puternica criza din ultimii ani

B1 B1,
SUA opresc si ele la sol 737 Max. Boeing se confrunta cu cea mai puternica criza din ultimii ani

Statele Unite ale Americii au oprit si ele la sol aeronava aducatoare de profit pentru Boeing, deja celebra 737 MAX, din cauza temerilor legate de siguranta survenite in urma accidentului aviatic din Etiopia, care. continuă pe B1

Business report: Inflatia anuala a urcat inapoi spre 4%; Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei suspenda toate zborurile cu avioane Boeing 737 MAX. Boeing pierde peste 7% pe bursa;Tragi-comic: Posta Romana a cumparat carburanti la cel mai mare pret,

Alimentele s-au scumpit cu pana la 21% in ultimele doua luni. Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a crescut si. Importurile au depasit exporturile cu 1,26 miliarde de euro in ianuarie. in ianuarie 2019, deficitul balantei comerciale a fost de 1,259 miliarde euro, mai mare cu 481,9 milioane euro decat cel.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX 8, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

SUA vor folosi in continuare Boeing Co 737 MAX, in ciuda trendului global de a opri acest tip de aeronave la sol

Statele Unite ale Americii vor folosi in continuare avioanele Boeing Co 737 MAX, chiar si dupa tragedia din Etiopia in urma careia au murit 157 de persoane, oprind astfel un trend global de suspendare a.

DUPA ACCIDENTUL DIN ETIOPIA: Indonezia a consemnat la sol toate avioanele Boeing 737 MAX 8

Indonezia a decis astazi, sa consemneze la sol intreaga sa flota de avioane Boeing 737 MAX 8, in urma prabusirii unui aparat de acest tip in timpul zilei de ieri, in Etiopia.

CHINA, decizie de ULTIM MOMENT! NICIUN AVION Boeing 737 Max 8 NU se mai ridica de la sol

Lovitura mondiala data de China! Beijungul a decis ca nicio companie aeriana nationala sa nu mai opereze zboruri cu Boeing 737 Max 8, dupa accidentul Ethiopian Airlines de duminica. Decizia intra in.

ULTIMA ORA Trump anunta suspendarea zborurilor pentru Boeing 737 MAX 8 si MAX 9

Donald Trump a anuntat ca toate avioanele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 vor fi mentinute la sol, scrie AFP.

UPDATE Trump anunta suspendarea zborurilor pentru Boeing 737 MAX 8 si MAX 9

Donald Trump a anuntat ca toate avioanele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 vor fi mentinute la sol, dupa ce un avion al Ethiopian Airlines s-a prabusit, ucigand 157 de persoane, scrie AFP.

in Statele Unite, pasagerii au inceput sa refuze sa se imbarce in aeronavele Boeing 737 MAX, dupa tragedia Ethiopian Airlines

Companiile americane fac in continuare front comun in spatele Boeing, in ciuda cascadei de imobilizari la sol a aeronavelor 737 MAX, dar panica incepe sa castige teren in randul personalului navigant si al pasagerilor, un mare numar refuzand sa se imbarce la bordul acestor avioane, dupa accidentul Ethiopian Airlines, scrie AFP.

Piloti americani au povestit ca s-au confruntat cu incidente grave pe 737 MAX, inainte de tragedia Ethiopian Airlines

Dupa accidentul Lion Air, dar inainte de cel al Ethiopian, piloti americani au povestit, pe o baza de date anonime, incidente grave cu care s-au confruntat la comenzile Boeing 737 MAX 8, marturii care alimenteaza nemultumirea legata de acest avion blocat la sol in aproape toata lumea, cu exceptia Statelor Unite, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )