Libnet.ro
UNICEF

15:15

SUA au ridicat recomandarea de a nu calatori in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta a fost inlocuita de avertismente specifice tarilor

Adevărul Adevărul,
SUA au ridicat recomandarea de a nu calatori in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta a fost inlocuita de avertismente specifice tarilor

Departamentul de Stat a ridicat joi recomandarea facuta americanilor in luna martie de a evita toate calatoriile in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta fiind inlocuita cu avertismente specifice tarilor, inclusiv de nivel foarte ridicat pentru aproximativ 30 de tari. Tarile din Uniunea Europeana au fost incluse in categoria a treia, pentru care americanii ar trebui sa isi reconsidere deciziile de a calatori, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

SUA au ridicat recomandarea facuta americanilor de a nu calatori in strainatate din cauza pandemiei

Departamentul de Stat a ridicat joi recomandarea facuta americanilor in luna martie de a evita toate calatoriile in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta fiind inlocuita cu avertismente specifice tarilor, inclusiv de nivel foarte ridicat pentru aproximativ 30 de tari. Tarile din Uniunea Europeana au fost incluse in categoria a treia, pentru care americanii ar trebui sa isi reconsidere deciziile de a calatori, transmite Reuters.

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! .

SUA retrag recomandarea de evitare a calatoriilor in strainatate din cauza pandemieid e COVID-19

SUA a retras joi recomandarile catre toti cetatenii americani de a evita orice calatorii in strainatate, pe fondul pandemiei de coronavirus. Recomandarea a fost inlocuita cu o serie de avertismente pentru.

Studiu. 41 la suta dintre parintii romani se tem pentru viitorul copiilor, din cauza pandemiei

Circa 41% dintre parintii romani sunt ingrijorati din cauza contextului actual si a modului in care .

Ce pot face romanii care nu au primit banii inapoi pe biletele de avion la zborurile anulate din cauza pandemiei

Multi dintre cei care si-au cumparat bilete de avion pentru zboruri ce nu au mai putut fi efectuate de companiile aeriene din cauza pandemiei COVID-19 nu si-au putut recupera banii, in ciuda demersurilor facute pe langa operatorii aerieni respectivi.

S.U.A a retras recomandarile de a evita calatoriile din cauza coronavirusului

Departamentul de Stat si Centrul de Control al Bolilor si Preventie CDC) din Statele Unite au retras joi recomandarile catre toti cetatenii americani de a evita orice calatorii in strainatate, din cauza coronavirusului, transmite Reuters. Recomandarea a fost inlocuita cu o serie de avertismente pentru anumite tari, conform Agerpres.

O faimoasa companie de rezervari hoteliere taie mii de locuri de munca din cauza pandemiei

Site-ul de rezervari de hoteluri Booking. com urmeaza sa reduca numarul de angajati cu 25%, din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus.

STUDIU: 41% dintre parintii romani, ingrijorati pentru viitorul copiilor, din cauza contextului actual

Potrivit unui studiu efectuat de Aegon Romania, aproape 41% dintre parintii romani isi fac griji din cauza pandemiei de coronavirus si cum aceasta le poate afecta stabilitatea financiara si viitorul copiilor.

Haos la metrou. Sute de calatori, blocati pe peroane din cauza unei defectiuni (FOTO)

Este haos la metroul bucurestean. Din cauza unei defectiuni transportul subteran din Capitala a ramas blocat. Defectiune la metrou vineri dimineata: Sute de calatori, blocati in.

Concedieri la santierele navale Damen, din cauza pandemiei. 870 de angajati din Romania vor fi dati afara

Grupul Damen detine 36 de santiere navale, dintre care doua in Romania, la Galati si Mangalia, acestea fiind, de altfel, si cele mai mari unitati de productie ale concernului olandez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )