Libnet.ro
UNICEF

22:15

SUA: Tot mai multi americani primesc pachete cu seminte misterioase trimise din China Avertismentul oficialilor din agricultura

Hotnews Hotnews,
 SUA: Tot mai multi americani primesc pachete cu seminte misterioase trimise din China Avertismentul oficialilor din agricultura

Zeci de state din SUA au raportat aparitia unor pachete misterioase cu seminte trimise din China si au avertizat cetatenii sa nu le planteze deoarece ar putea contine o specie invaziva, relateaza Business Insider. continuă pe Hotnews

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Accident tragic in Capitala! Un pieton mort, mai multi raniti. IMAGINI SOCANTE!

Accident ingrozitor in Capitala, soldat cu un mort si mai multi raniti! Totul s-a intamplat pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de .

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

Secretul rusinos din trecutul lui Tom Cruise. Ce facea cu mai multi preoti in adolescenta

Tom Cruise este un actor cunoscut in toata lumea. Filele sale au facut inconjurul planetei, iar fanii il indragesc in toate colturile lumii. Actorul a fost pasionat de religie de mic copil si chiar a vrut sa se faca preot. A fost nevoit sa renunte la seminar, dupa ce s-a mutat cu familia sa din .

EXCLUSIV Romania are cei mai multi ursi din Europa. Ministerul Mediului: Vom interveni prin acordarea unor cote de vanatoare

Romania are cei mai multi ursi din Europa. in marea majoritate a statelor de pe continent, populatia de ursi reprezinta doar cateva zeci de exemplare, iar in alte cazuri, pot fi numarate pe degetele de la o.

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

Mai multi barbati ce au jefuit de patru ori o femeie din Bucuresti, retinuti de politie. Ei au fost prinsi pe litoral, unde se ocupau cu furturile pe plaja

Politistii bucuresteni au retinut vineri cinci barbati cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, banuiti de savarsirea mai multor infractiuni de talharie calificata si furt, inclusiv de faptul ca au jefuit de patru ori o femeie, in casa acesteia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )