Libnet.ro
UNICEF

11:45

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020. continuă pe Antena3

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

Cea mai frumoasa definitie a scolilor confesionale romanesti: Este tezaurul cel mai scump, gradina crestinismului

Vicarul Tit Bud a avut un rol important in pastrarea limbii romane in scolile confesionale din Maramures, intr-o perioada foarte grea din cauza politicii scolare agresive a regimului austro-ungar.

VIDEO Daniel Dines, fondator UiPath: Lectie pentru antreprenori. in 2013 eram aproape de punctul de a-mi distruge cariera

Cel mai bogat roman, Daniel Dines, fondatorul UiPath, a povestit intr-un interviu video care au fost momentele definitorii ale parcursului companiei create de el, drumul de la o simpla firma IT la primul si singurul unicorn romanesc. Ce sfaturi le da Dines antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Mosii de iarna. Cea mai buna reteta de coliva

Mosii de iarna. Sambata, 22 februarie 2020, Biserica Ortodoxa face pomenirea mortilor, si in toate casele se pregateste cate o reteta coliva. Aceasta sambata este cunoscuta in popor sub denumirea Mosii de iarna, iar in fiecare biserica se oficiaza Sfanta Liturghie, urmata de slujba Parastasului pentru cei adormiti.

Petitie impotriva lui Tudorel Toader: Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Grupul de initiativa civica RESET Iasi ii cere fostului ministru al justitiei,Tudorel Toader, sa nu mai candideze pentru un nou mandat de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Petitia a.

Andra e in culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea buna fanilor: Sunt cea mai fericita!

Andra a lansat recent cel mai nou single numit Vina mea. Artista a postat pe Instagram un mesaj care le-a mers la inima fanilor. Vedeta de la Romanii au talent se bucura de succes profesional, motiv pentru care tine sa le multumeasca fanilor sai. Andra e in culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea buna .

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Periuta electrica sau normala. Care este cea mai buna metoda de protejare a dintilor copiilor

Multi parinti se intreaba ce model de periuta sa aleaga pentru igiena copilului. Specialistul este de parere ca sunt utile si periutele electrice si cele normale si cel mai bine este sa fie folosite alternativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )