Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei: Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem; ISU a trimis la Parchet doar cateva cadre din interiorul clubului Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem; ISU a trimis la Parchet doar cateva cadre din interiorul clubului Colectiv

Pesti marcati cu cipuri, gasiti intr-un restaurant din Delta. Veneau de pe Luna. Sturionii din Dunare risca sa dispara definitiv in urmatorii ani, daca nu se iau masuri. CTP, despre proiectul lui Liviu Pop pentru 10 august: Cea mai mare bataie de joc din ultimii 30 de ani. Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 despre proiectul. continuă pe Hotnews

Umilintele suportate in scoala de agenti de politistul care si-a dat demisia dupa 20 de zile: Mi-au dat pantaloni cu gauri in loc de buzunare

George Boran, politistul din Prahova care si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca, a venit vineri la Inspectoratul de Politie pentru a-si face lichidarea. Tanarul a cerut superiorilor sa-i permita sa paraseasca sistemul fara sa mai fie nevoie sa respecte termenul de preaviz de 15 zile.

Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei si incompetentei voastre!

Un tanar agent a decis sa-ti dea demisia din Politie dupa doar 20 de zile de munca. Gestul sau este justificat de dezastrul gasit in sistem, implicit la postul de politie la care a fost repartizat, dupa ce a umblat cinci zile pe la inspectorat.

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c.

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Subiectele zilei: Primaria Capitalei vrea sa dea sporuri de periculozitate angajatilor din 46 de institutii ale municipalitatii; Cine este Alexandra Balan, locotenentul de 27 de ani care va opera primul sistem antibalistic Patriot al Romaniei

Povestea de film a romancei care l-a imbarbatat pe Lewis Hamilton si a luat cartea de vizita a lui Toto Wolff, la doar 15 ani. Lewis Hamilton a fost imbarbatat de ea si, dupa ce a castigat, i-a multumit. Trece sau nu trece guvernul Orban? Care e pretul corect. Desi refuzul lui Victor Ponta nu l-a luat prin surprindere si Ludovic Orban spune ca sincer nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Ponta.

Protejata lui Ciolos si-a dat demisia din PLUS

Fostul secretar de stat in Ministerul Culturii din Guvernul Dacian Ciolos, Oana Bogdan, si-a anuntat demisia din PLUS, formatiunea politica condusa de fostul premier. Demisionez nu numai din BN, ci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )