Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei si incompetentei voastre!

Adevărul Adevărul,
Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei si incompetentei voastre!

Un tanar agent a decis sa-ti dea demisia din Politie dupa doar 20 de zile de munca. Gestul sau este justificat de dezastrul gasit in sistem, implicit la postul de politie la care a fost repartizat, dupa ce a umblat cinci zile pe la inspectorat. continuă pe Adevărul

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c.

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Un tanar din Ploiesti a oferit de curand o lectie de moralitate, onoare si respect fata de el si ceilalti. Acesta si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de cand s-a angajat in Politie, nefiind de acord cu multele nereguli din sistem. Un tanar politist din Ploiesti si-a dat demisia dupa 20 de zile .

Protejata lui Ciolos si-a dat demisia din PLUS

Fostul secretar de stat in Ministerul Culturii din Guvernul Dacian Ciolos, Oana Bogdan, si-a anuntat demisia din PLUS, formatiunea politica condusa de fostul premier. Demisionez nu numai din BN, ci.

Tranzactie interesanta pe piata gazelor din Romania: Doi furnizori misteriosi, cu cifre de afaceri mari dupa doar un an de activitate, fuzioneaza

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca analizeaza tranzactia prin care AIK Energy LTD preia compania Valahia Gaz SRL. Aceste firme nu sunt foarte cunoscute in spatiul public, insa au atras atentia actorilor din domeniu prin faptul ca au intrat in forta pe piata gazelor in doar un an de la infiintare. Valahia Gaz ajunsese in primavara- vara sa fie unul dintre cei mai mari importatori de gaze. De altfel, autoritatea de reglementare din Romania si cea din Ungaria au avut o investigatie comuna asupra activitatii acestei firme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )