Libnet.ro
UNICEF

06:15

Subventii de 2.250 de lei pentru angajatorii care ncadreaza persoane din grupuri vulnerabile

Hotnews Hotnews,
 Subventii de 2.250 de lei pentru angajatorii care ncadreaza persoane din grupuri vulnerabile

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, majorarea cuantumului subventiilor acordate angajatorilor care incadreaza in munca persoane care provin din grupuri vulnerabile. Subventiile au fost majorate de la 900 la 2. 250 de lei. continuă pe Hotnews

Subventii majorate la 2.250 lei pentru angajatorii care incadreaza persoane din grupuri vulnerabile sau care incheie contracte de ucenicie/stagiu

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, majorarea cuantumului subventiilor acordate angajatorilor care incadreaza in munca persoane care provin din grupuri vulnerabile sau care incheie contracte de ucenicie/stagiu, printr-un proiect de Ordonanta de urgenta care modifica si completeaza trei acte normative din domeniul fortei de munca.

Guvernul ar putea dubla subventiile pentru angajatorii care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social

Guvernul ar putea adopta proiectul prin care vrea sa stopeze criza fortei de munca. Acesta prevede ca patronii care vor angaja someri, persoane asistate social si tineri absolventi sa primeasca subventii de.

Tara in care angajatorii care-si obliga muncitorii sa lucreze peste program ajung la inchisoare

Angajatorii care isi obliga angajatii sa lucreze mai mult de 52 de ore pe saptamana vor face 2 ani de inchisoare sau vor primi o amenda de 17. 960 dolari, incepand de astazi, 2 iulie 2018, dupa ce programul de lucru li s-a scurtat de la 68 de ore sapramanal.

Presedintele CJ Mures, amendat cu 43.000 de lei pentru ca nu a dat jos steagul secuiesc de pe primaria din Sovata

Curtea de Apel din Targu Mures a decis amendarea presedintelui Consiliului Judetean CJ) Mures, Peter Ferenc, cu 42. 642 de lei pentru ca nu a indepartat steagul secuiesc de pe cladirea primariei din Sovata, pe vremea cand era primar al orasului, transmite Agerpres.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an.

Proiect de OUG: Arbitrul telecom va putea aloca pna la 500 milioane de lei din excedentul din 2017 pentru proiecte care sa dezvolte comunicatiile electronice din Romnia

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) va putea aloca cel mult 500 milioane de lei din excedentul bugetar al institutiei, disponibil la finalul anului 2017, pentru finantarea, in intregime sau partial, a unuia ori mai multor noi proiecte care ar putea contribui, direct sau indirect, la dezvoltarea comunicatiilor electronice in Romania, inclusiv la nivel local, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Comunicatiilor. Sorin Grindeanu, presedintele acestei autoritati, a declarat in luna mai din acest an ca nu-si doreste ca din acesti bani sa se faca centura la Braila, ci sa fie intorsi in industrie, in proiecte care sa creasca accesibilitatea si calitatea serviciilor.

Sase lei albi, dintre care doi pui, au fost otraviti si decapitati. MOTIVUL te va lasa masca

Sase lei albi aflati la o rezervatie naturala din nordul capitalei Pretoria, Africa de Sud, dintre care 4 exemplare adulte si 2 pui, au fost ucisi de catre braconieri. Animalele au fost otravite, decapitate.

Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat, prin ordin de ministru, noi reglementari privind agrementul nautic. Schimbarile sunt legate de zonele in care pot avea loc sporturile nautice.

Comisia Iordache a VOTAT: iNCHISOARE pentru functionarii care se refera la o persoana ca si cum ar fi vinovata, desi nu a fost condamnata definitiv

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Alta intrebare Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia, daca un functinoar public se refera la o persoana ca si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )