Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat, prin ordin de ministru, noi reglementari privind agrementul nautic. Schimbarile sunt legate de zonele in care pot avea loc sporturile nautice. continuă pe Wall-Street Ro

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Be EU. Noi reguli pentru transporatorii rutieri

Sabina Iosub a intervenit in direct din Franta de la Strasbourg, acolo unde se discuta despre noille reguli pentru transportatorii rutieri. Este o sedinta de plen astazi in care se vor vota lucruri important.

Salariile din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25% pentru cei care lucreaza cu informatii clasificate

Angajatii la stat din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care ocupa functii care le dau acces la informatii clasificate secret de stat ar putea beneficia de o majorare cu pana la 25% a salariului de baza sau, dupa caz, a soldei de functie, potrivit unui proiect de modificare a Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie profit. ro.

ANUNT important pentru toti posesorii de masini DACIA sau pentru cei care vor sa-si achizitioneze o masina: Detaliul care arunca totul in aer!

Dacia a dat lovitura pe piata auto interna! Anul acesta, a vandut un numar record de masini noi in Romania. in doar primele cinci luni ale acestui an, s-au vandut nu mai putin de 70. 358 de unitati, cu.

Inventia perfecta pentru cei neindemanatici. A aparut dispozitivul care iti salveaza telefonul - VIDEO

Un student din Germania a realizat o inventie geniala, perfecta pentru cei neindemanatici. Tanarul a conceput un dispozitiv inedit care ii prelungeste durabilitatea telefonului. Cu alte cuvinte, datorita.

Selectionerul Columbiei, nemultumit de arbitrajul de la meciul cu Anglia: Am fost cei care au avut de pierdut. A fost prea evident

Columbia a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial, dupa ce a fost invinsa de Anglia la loviturile de departajare, scor 4-3 a fost 1-1 dupa 120 de minute). Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, s-a declarat nemultumit de arbitraj, acuzand ca americanul Mark Geiger a fragmentat prea mult jocul: Astazi am fost cei care au avut de pierdut, dar sper ca nu se va mai intampla. A fost evident, prea evident, a spus Pekerman.

Monica Macovei: Tudorel Toader, avocatul infractorilor, propune redefinirea abuzului n serviciu ca sa scape Dragnea si toti cei care jefuiesc banii publici

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca propunerea inaintata de ministrul Justitiei Tudorel Toader privind redefinirea abuzului in serviciu urmareste sa-l scape pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive in care a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul ministru al justitiei mai sustine ca infractiunea este aproape desfiintata si de aceste modificari vor beneficia toti cei care fura din banii publici.

Noi reguli la admiterea in politie. Ce a decis Guvernul...

Un proiect de act normativ potrivit caruia persoanele cu tatuaje, piercing-uri sau implanturi ornamentale vizibile nu vor mai avea posibilitatea de a participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de politist a .

Schimbare MAJORA pentru toti PENSIONARII romani! Ce se iNTAMPLA cu cei care au cotizat cel putin 20 de ani. Pana cand se mai fac PLATILE...

PSD a depus in Parlament un proiect care prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Initiativa a primit un raport favorabil la Comisia de Munca.

Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Alaturi de coalitia PSD-ALDE, noua din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat pentru modificarile aduse Codului Penal, votul lor fiind decisiv, scrie G4Media.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )