Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subventiile partidelor politice, taiate cu 30% anul viitor

Antena3 Antena3,
Subventiile partidelor politice, taiate cu 30% anul viitor

Surse guvernamentale au declarat pentru Europa Libera ca subventia acordata partidelor in 2020 urmeaza sa fie redusa cu 30% fata de anul in curs. continuă pe Antena3

Guvernul Orban taie din subventiile partidelor politice!

Subventia acordata partidelor politice pentru 2020 va fi redusa cu 30% fata de 2019, potrivit proiec.

Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

Cod Rutier 2020. 5 lucruri care se schimba pentru soferi, anul viitor. Amenzi si taxe in plus

Cod Rutier 2020. Pretul carburantilor, amenzile de circulatie, vinieta Oxigen, taxe in plus ori polite RCA; toate reprezinta o bataie de cap. Pentru a cunoaste din timp cu ce urmeaza sa te confrunti anul viitor, ai mai jos 5 lucruri care se schimbari pentru soferi din 2020. Cod Rutier 2020 5 lucruri care se .

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA Nu stim daca mai listam compania, anul viitor

Daca nu vom lista Hidroelectrica, nu vom face altceva decat sa donam energie la pret mic catre noua categorie de baieti destepti Listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a Hidroelectrica anul viitor este pusa sub semnul intrebarii daca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va obliga compania sa furnizeze energie ieftina prin piata reglementata catre furnizorii de ultima instanta, care au devenit noii baieti destepti din energie, a declarat, ieri, Bogdan Badea, directorul general al producatorului de energie, intr-o conferinta de profil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )