Libnet.ro
UNICEF

08:01

Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Antena3 Antena3,
Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3. continuă pe Antena3

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, a declarat premierul Ludovic Orban.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

Cod Rutier 2020. 5 lucruri care se schimba pentru soferi, anul viitor. Amenzi si taxe in plus

Cod Rutier 2020. Pretul carburantilor, amenzile de circulatie, vinieta Oxigen, taxe in plus ori polite RCA; toate reprezinta o bataie de cap. Pentru a cunoaste din timp cu ce urmeaza sa te confrunti anul viitor, ai mai jos 5 lucruri care se schimbari pentru soferi din 2020. Cod Rutier 2020 5 lucruri care se .

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA Nu stim daca mai listam compania, anul viitor

Daca nu vom lista Hidroelectrica, nu vom face altceva decat sa donam energie la pret mic catre noua categorie de baieti destepti Listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a Hidroelectrica anul viitor este pusa sub semnul intrebarii daca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va obliga compania sa furnizeze energie ieftina prin piata reglementata catre furnizorii de ultima instanta, care au devenit noii baieti destepti din energie, a declarat, ieri, Bogdan Badea, directorul general al producatorului de energie, intr-o conferinta de profil.

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evolueaza profesional, Taurii au parte de bani

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

Subventiile partidelor politice, taiate cu 30% anul viitor

Surse guvernamentale au declarat pentru Europa Libera ca subventia acordata partidelor in 2020 urmeaza sa fie redusa cu 30% fata de anul in curs.

Bugetul pe 2020, pe masa Guvernului. Executivul se reuneste in sedinta

Guvernul face pasi rapizi catre adoptarea bugetului pentru anul viitor.

Guvernul a majorat salariul minim brut la 2.230 de lei, pentru anul viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat vineri ca a fost aprobata hotararea de guvern care prevede ca salariul minim pentru anul viitor sa fie de 2. 230 de lei.

Intra in vigoare Mersul Trenurilor de calatori pentru anul 2020. Se introduce transport suburban pe ruta Bucuresti Nord-Fundulea

Noul Mers al trenurilor 2019 - 2020 intra in vigoare incepand de duminica, 15 decembrie, si va fi valabil pana la data de 12 decembrie 2020, informeaza CFR Calatori. Oferta de transport feroviar de pasageri pentru anul viitor este adaptata cererii pietei, atat prin optimizarea orelor de circulatie a trenurilor, cat si a capacitatii de transport, in limita resurselor disponibile, se mentioneaza in comunicatul CFR Calatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )