Libnet.ro
UNICEF

14:30

Succes urias pentru Adelina Pestritu, cel mai bun influencer al anului 2019. Ce i se intampla la un an de cand si-a facut aparitia la Los Angeles

Adevărul Adevărul,
Succes urias pentru Adelina Pestritu, cel mai bun influencer al anului 2019. Ce i se intampla la un an de cand si-a facut aparitia la Los Angeles

A trecut un an de cand Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania. Se bucura si inainte de un succes urias in mediul online, dar iata ca acum are parte de surprize noi, are parte de confirmari ca munca sa da roade. Despre ce e vorba?. continuă pe Adevărul

Un robot sexual ar putea fi cel mai bun partener pentru persoanele varstnice si singure (si nu asa cum te gandesti)

Pentru a oferi companie persoanelor in varsta care stau singure in lockdown, bioeticianul Facultatii de Medicina a Universitatii din Washington, Nancy Jecker, sugereaza dezvoltarea unui nou.

Adelina Pestritu are o viata fascinanta. Cat de multi bani face

In urma cu un an de zile, Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in cadrul E! People Choice Awards. insa intre timp, datorita succesului, vedeta a reusit sa dea o lovitura financiara de proportii. Cat de multi bani face Adelina Pestritu in 2019, Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai .

Iulia Albu, atac la Adelina Pestritu. Ce acuzatii grave ii aduce. Bruneta s-a facut de ras, dand replica

Iulia Albu s-a facut remarcata in 2013 prin schimbarea rolului unei gaini, purtand-o adesea dupa ea. De animalul sau de companie s-a lepadat intre timp, dar iata ca vietatea care a scos-o din anonimat i-a fost si blestem, fiind punctul central de care toti se leaga atunci cand vor sa o atace. Asa a stat .

BOGDAN CHIRITOIU: PIB-ul nostru e un pic mai bun decat al majoritatii statelor in acest an

ACTUALIZARE - Chiritoiu: Era un risc real sa ne trezim, la inceputul pandemiei, cu masuri panicarde precum inghetarea preturilor, care ar fi dus la o catastrofa, la situatia din comunism, cine isi mai aminteste, cu lipsa de alimente si cozi la magazine. --- *ACTUALIZARE - Chiritoiu: Cel mai avansat program in Romania este INM Invest --- *ACTUALIZARE - Bogdan Chiritoiu: Masurile sunt similare cu ce au facut alte state membre. --- Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei a declarat astazi, in cadrul unei videoconferintei organizata cu ocazia lansarii Raportului Evolutia concurentei in sectoare cheie - 2020, ca PIB-ul Romaniei este putin mai bun decat al majoritatii statelor din Uniunea Europeana in acest an.

Are cel mai bun echipament de la Hollywood, dar habar nu are cum sa-l foloseasca! Ce actrita a spus asta despre actorul Gary Cooper

La mijlocul anilor 1940, Gary Cooper era vedeta in filmele de la Hollywood. A preluat roluri care atrageau toate tipurile de public si nu si-a pierdut niciodata farmecul care l-a facut atat de placut. De aceea a avut o cariera ilustra, chiar daca dominata de scandaluri.

Care este cel mai eficient material pentru o masca ce te protejeaza de virus

Se tot vorbeste despre care ar fi cel mai potrivit material pentru o masca pentru fata care sa te protejeze de virus. S-au facut teste, experimente si, mai nou, s-a ajuns la concluzia ca un.

Cum faci caramel, cel mai dulce sos pentru orice desert VIDEO

Caramelul este un produs de cofetarie de culoare portocaliu inchis, produs prin incalzirea zaharului. Poate fi folosit ca aroma in budinci si diferite alte deserturi, ca umplutura in bomboane sau ca topping pentru inghetata. Reteta caramel. Cum sa faci cel mai dulce sos din lume Sosul caramel se face prin amestecarea zaharului caramelizat cu smantana.

Cine e cel mai sexy barbat in viata in 2020, desemnat de revista People - FOTO

Cunoscut pentru rolul din Black Panther, actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revistaPeopledrept cel mai sexy barbat in viata in 2020. Este al treilea an la rand cand o vedeta de culoare castiga acest titlu.

Joe Biden a implinit 78 de ani. Va deveni cel mai varstnic presedinte din istoria SUA

Joe Biden, presedintele ales al SUA, a implinit vineri 78 de ani, devenind astfel cel mai varstnic presedinte din istoria SUA. Dealtfel, acesta este mai batran decat 94% din cetatenii americani in viata si.

Eugen Tomac: PMP, cel mai mare adversar al politizarii institutiilor din invatamant si sanatate Vine o criza economica fara precedent

PMP este cel mai mare adversar al politizarii institutiilor din invatamant si sanatate, spune presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac. Politicianul a declarat, vineri, ca politizarea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )