Libnet.ro
UNICEF

23:45

Succesul Huawei nu depinde de finantarea speciala din partea guvernului chinez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Succesul Huawei nu depinde de finantarea speciala din partea guvernului chinez

Acuzatiile recente ale guvernului SUA, potrivit carora Huawei a primit finantari speciale din partea guvernului chinez, lucru care ar fi adus Huawei un avantaj neloial fata de concurentii de pe piata, au fost amplificate in continuare de numeroase relatari media. in opinia noastra, guvernul Statelor Unite a folosit toate mijloacele pentru a promova aceste declaratii, iar scopul din spatele lor este de a proteja hegemonia tehnologica a SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Bella ciao! Adultii tineri italieni au pierdut dreptul la sprijin financiar automat din partea parintilor

Adultii tineri italieni nu au dreptul automat la sprijin financiar din partea parintilor chiar daca nu sunt independenti financiar, a decis Curtea Suprema a Italiei, relateaza CNN.

Ianis Hagi, verdict din partea legendei lui Glasgow Rangers. Ce se intampla cu romanul

Ianis Hagi a avut un start de sezon cumplit in Scotia, cu patru meciuri fara gol sau pasa de gol. Iar presiunea creste pe fotbalistul pentru care Glasgow Rangers a platit 3,5 milioane de dolari in aceasta vara. Dupa 0-0 in deplasare cu Livingston, romanul parea sa isi fi pierdut si ultimul sprijin. Cel venit .

IOHANNIS: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lasata fara un raspuns din partea UE

Fraudarea alegerilor din Belarus, reprimarea violenta a protestatarilor, precum si tratamentele inumane la care au fost supusi cetatenii retinuti nu pot fi lasate fara un raspuns din partea UE, a subliniat, azi, presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres.

Horoscop zilnic - luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriza din partea persoanei iubite

Uranus isi face simtita influenta, iar tot ce facem in acesta perioada se va concentra, in mare parte, pe partea profesionala. Iata horoscopul pentru luni, 17 august: Berbec Nativii acestei zodii vor.

CFR Cluj a plecat in Malta cu derogare din partea MAI

Campioana Romaniei a fost la un pas sa nu mai decoleze spre Malta, locul primului meci din noul sezon al cupelor europene, din cauza unei restrictii impuse de autoritatile romane pe fondul pandemiei de coronavirus.

EURO 2020 Promisiune curajoasa din partea UEFA

Prezenta spectatorilor la competitiile sportive a devenit un vis foarte greu de materializat in actualul context. De la cel mai inalt nivel al fotbalului european vin vesti bune. Presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, intr-un interviu pentru AFP, ca la Campionatul European amanat pentru anul viitor din cauza coronavirusului vor fi spectatori in tribune: Poate ceea ce ni se pare bizar astazi nu va fi la fel in decembrie sau in ianuarie. Mai avem timp de gandire.

Caine inzestrat cu talent actoricesc. Se preface ca este schiop pentru a primi mancare din partea oamenilor (VIDEO)

De multe ori, inteligenta cainilor ne uimeste. Acesta este si cazul unui patruped din Bangkok, Thailanda, care, folosindu-se de ingeniozitatea sa, a gasit cea mai buna solutie pentru a atrage atentia oamenilor,.

Un catel se preface ca e schiop pentru a primi atentie si mancare din partea trecatorilor

Un catel din Bangkok, Thailanda, pe nume Gae, a gasit metoda perfecta pentru a obtine cat mai multa mancare si fara prea mare efort.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )