Libnet.ro
UNICEF

12:00

SUCEAVA Un agent de politie a fost condamnat la inchisoare pentru mai multe infractiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUCEAVA Un agent de politie a fost condamnat la inchisoare pentru mai multe infractiuni

Curtea de Apel Suceava a dispus condamnarea definitiva la inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si alte infractiuni in cazul unui fost agent de politie, alaturi de alti patru inculpati care au primit pedepse cu suspendare pentru mai multe infractiuni, a informat, miercuri, Biroul de presa al DGA, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul director al CNAS Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, luni, pentru luare de mita in forma continuata. in prima instanta acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata.

Un angajat al Consulatului SUA de la Istanbul, condamnat la inchisoare pentru ajutarea unei organizatii teroriste

Un tribunal turc l-a condamnat marti la peste cinci ani de inchisoare pe Nazmi Mete Canturk, un angajat local al Consultatului Statelor Unite de la Istanbul, cu privire la ajutarea unei organizatii teroriste, potrivit agentiei de stat de presa Anadolu, relateaza AFP.

Un adolescent de 14 ani a fost condamnat pentru tentativa de omor

Baiatul a fost condamnat la doi ani de detentie intr-un centru de minori. Minorul l-a atacat cu toporul, apoi l-a injunghiat pe un adolescent in varsta de 17 ani.

Melania Trump s-a intors in campanie, la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru Covid-19: Va multumesc pentru toata dragostea -VIDEO

Melania Trump s-a intors marti in campania electorala, cu doar o saptamana inaintea scrutinului prezidential in care americanii vor decide daca va mai sta la Casa Alba. A fost prima ei aparitie la un miting electoral la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru coronavirus.

Margaritis Schinas, vicepresedinte al Comisiei Europene, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Margaritis Schinas, vicepresedintele Comisiei Europene pentru promovarea modului de viata european, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, informeaza Reuters. Totodata, Schinas a anuntat vestea.

VIDEO Un guru ce avea printre adepti vedete de la Hollywood, condamnat la 120 de ani de inchisoare pentru sclavie sexuala

Liderul cultului NXIVM, Keith Raniere, a fost condamnat marti la 120 de ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni legate de abuzarea unor femei, unele minore, pe care le infometa, insemna cu initialele sale si tine in sclavie sexuala. Multe dintre victime erau bogate, el construindu-si o retea de trafic sexual.

Bistrita-Nasaud: Prefectul Stelian Dolha, in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru Covid-19

Prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, se afa in izolare la domiciliu, dupa ce sotia sa, care este medic, a fost depistata cu Covid-19. Acesta si-a facut testul,rezultatul fiind asteptat.

Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, Alba, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Primarul comunei Ciugud, din judetul Alba, a fost depistat cu coronavirus si s-a izolat la domiciliu. Acesta spune ca starea lui de sanatate este una buna. Potrivit Alba 24, in Ciugud, au fost.

Primarul Kievului anunta ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 chiar in ajunul alegerilor locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, relateaza AFP citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )