Libnet.ro
UNICEF

23:00

Suceava: Birou virtual pentru antreprenori din Republica Moldova si Ucraina in Romania

Hotnews Hotnews,
 Suceava: Birou virtual pentru antreprenori din Republica Moldova si Ucraina in Romania

Antreprenori din Republica Moldova si Ucraina pot sa-si infiinteze firme mai usor in judetul Suceava, pentru a intra pe piata Uniunii Europene, prin birouri virtuale realizate de Camera judeteana de Comert si Industrie, cu fonduri europene. continuă pe Hotnews

Dedeman se retrage din Republica Moldova din cauza birocratiei

Grupul romanesc Dedeman a decis sa se retraga de pe piata din Republica Moldova acuzand birocratia excesiva si lipsa de certitudine care impiedica dezvoltarea afacerilor. Din cauza.

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Moldova vor fi premiati la Iasi in cadrul Galei Campioni in Business 2017

Editia a VII-a a proiectului Campioni in Business debuteaza in acest an la Iasi, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 18:00. La gala de premiere care va avea loc la CongressHall, Sala Rossini, vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2016, din regiunea Moldova.

Dedeman renunta la proiectul unei investitii de 20 de milioane de dolari in Republica Moldova, din cauza birocratiei excesive

Dedeman a anuntat ca renunta la proiectul unei investitii de 20 de milioane de dolari in Republica Moldova, invocand barierele excesive si birocratia, care au facut ca proiectul sa ramana blocat in Consiliul Municipal Chisinau, scrie publika. md.

Dedeman renunta la o investitie de 20 de milioane de dolari in Republica Moldova din cauza birocratiei excesive

Dedeman a anuntat ca renunta la proiectul unei investitii de 20 de milioane de dolari in Republica Moldova, invocand barierele excesive si birocratia, care au facut ca proiectul sa ramana blocat in Consiliul Municipal Chisinau, scrie publika. md.

APE: Republica Moldova si Ucraina au nevoie de o abordare comuna in mai multe aspecte

Unul dintre elementele care uneste R. Moldova si Ucraina este Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, semnat de catre ambele state. in aceste conditii, cele doua state ar putea crea o strategie comuna atat pentru a se dezvolta intern, cat si pentru a contribui la dezvoltarea regiunii. Sugestia a fost facuta in cadrul unui club de presa de catre directoarea executiva a Asociatiei pentru Politica Externa, Victoria Bucataru, transmite IPN.

300.000 Euro, investitii potentiale: Oportunitate pentru antreprenori romani IT la un incubator de afaceri din Europa

Antreprenori si inovatori din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, inclusiv din Romania, sunt invitati sa se inscrie la o selectie pentru accesul intr-un program de incubare sustinut de o mare companie geramna de telecomunicatii, in care se pot obtine investitii potentiale de pana la 300. 000 de euro, au informat organizatorii, intr-un comunicat transmis joi StartupCafe. ro.

Zeci de lucratori din Republica Moldova vor veni sa lucreze in hotelurile si pensiunile din Ranca

Cateva zeci de moldoveni sunt asteptati sa vina de luna viitoare si sa lucreze in hotelurile si pensiunile din zona montana Ranca, din Muntii Parang.

Guvernul cauta solutii pentru problemele din Sanatate. Cele mai importante subiecte au fost dezbatute la Health Forum-VIDEO

Sistemul de sanatate din Romania este monitorizat indeaproape de Bruxelles. Astazi, laForumul Health Forum organizat de Intact Media Group s-au discutat cele mai importante probleme din acest.

Victor Ponta urmeaza sa fie audiat de comisia de control a SRI pentru elemente din perioada guvernului USL

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri ca intentioneaza sa il cheme la audieri pe fostul premier Victor Ponta, pentru ca in cadrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )