Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suceava, olimpicii romani fac, din nou, dovada valorii lor: aur si bronz la astrofizica

România Liberă România Liberă,
Suceava, olimpicii romani fac, din nou, dovada valorii lor: aur si bronz la astrofizica

Doi elevi de la Colegiul National Stefan cel Mare din Suceava s-au calificat pentru lotul largit a. continuă pe România Liberă

Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

O romanca a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. Bernadette Szocs a castigat competitia dupa ce a invins-o cu 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7 pe L.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe seful SPP: Isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje

Liviu Dragnea a lansat, duminica seara, la Romania TV, un nou atac la adresa sefului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, sustinand ca aceata avea o practica foarte nociva: isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje.

Baluta dorit din nou la FCSB

Meciul slab facut de FCSB in primul meci oficial din 2018 l-a determinat pe patronul Gigi Becali sa readuca in discutia publica necesitatea transferului mijlocasului Alexandru Baluta de la CSU Craiova.

SURSE In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala/ Ce tensioneaza din nou partidul

Liderii PSD discuta deja, la nici o saptamana de la instalarea guvernului Dancila, despre nevoia unei remanieri guvernamentale in urmatoarele doua-trei luni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Potrivit acestora, baronii cu influenta in partid sunt nemultumiti ca n-au primit ministere, in detrimentul liderilor interimari de filiale, pe care a contat Liviu Dragnea in razboiul cu fostul premier Mihai Tudose. Discutii pe aceasta tema ar fi avut loc inclusiv miercuri seara, la o intalnire a liderilor PSD organizata la hotelul RIN din Capitala al fratilor Negoita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )