Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

B1 B1,
Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

Politicienii vor descurajarea consumului de sucuri cu zahar, pentru a preveni incidenta anumitor boli grave. Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de. continuă pe B1

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Nivelul cu care au crescut importurile Romaniei in primele doua luni ale acestui an fata aceeasi perioada din 2017s-a ridicat la 14%, aceasta fiind cea mai mare valoarea inregistrata intr-o tara UE, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania a fost anulat. Organizatorii dau vina pe Primaria Capitalei

Targul imobiliar tIMOn, programat sa aiba loc in perioada 19-22 aprilie in Bucuresti, va fi anulat din cauza neprimirii in timp util a protocolului intre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si organizatori, au anuntat marti organizatorii evenimentului.

Regizorul Daniel Sandu: Tradarea este cel mai mare pacat intr-un seminar de preoti

Regizorul Daniel Sandu, care a castigat si premiul pentru Cel mai bun regizor la Gala Premiilor Gopo pentru debutul sau in lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, vorbeste despre propaganda si indoctrinarea Bisericii Ortodoxe Romane in cadrul scolii de pregatire a viitorilor preoti.

Bursa de Valori Bucuresti creste in primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din randul burselor din UE

Cresterea inregistrata de bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters, in conditiile in care doar 9 piete europene au avut indicii principali pe plus dupa primele trei luni ale anului.

Reduceri azi eMAG. Ce produse sa urmaresti pe lista celui mai mare magazin

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, anunta reduceri azi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Iata cateva produse pe care trebuie sa le urmaresti in oferta.

China are cel mai lung pod din lume cu fier cat 60 de turnuri Eiffel

China planuieste ca in urmatorul deceniu sa incurajeze 250 de milioane de oameni sa se mute in marile orase aflate in curs de dezvoltare. Pentru a face fata viitoarei migratii, tara a investit zeci de miliarde de dolari in proiecte de infrastructura gigantice. in mai, China va termina unul dintre cele mai ambitioase proiecte de [].

Cum sa faci un film cu buget redus. Cel mai mare fan al lui Bruce Lee din Romania vine cu o solutie inedita

Timisoreanca Ramona Lee Soo-Jun, o tanara scriitoare care publica romane kung-fu, cu scene de arte martiale, viseaza la o cariera in cinematografie. Pregateste un film cu buget redus, care urmeaza sa fie filmat in Germania.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )