Libnet.ro
UNICEF

16:45

In Suedia, mai multe companii impun obligativitatea sportului pentru angajati

Hotnews Hotnews,
 In Suedia, mai multe companii impun obligativitatea sportului pentru angajati

A petrece o ora in piscina in pauza de pranz nu reprezinta nimic surprinzator in multe tari occidentale dar in Suedia angajatorii au inceput sa impinga aceasta practica la extrem, facand obligatoriu sportul, scrie AFP. continuă pe Hotnews

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

Horoscop dragoste pentru saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Mai multe zodii pot aflea conflicte in cuplu din cauza comunicarii deficiente. Sanse pentru idile noi.

Autoritatile au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald

Romania este lovita in plin de un ger naprasnic. Pentru a-ia ajuta pe oameni, autoritatile din Targoviste au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald.

10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt inchise circulatiei, iar pompierii si autoritatile.

CNAIR: Autostrada Soarelui ramane inchisa de viscol. Restrictii de trafic pe mai multe sectoare de drum din Baragan

Autostrada Soarelui si mai multe sectoare de drum national sunt in continuare inchise, marti dupa-amiaza, pe alte sosele fiind instituite restrictii de tonaj, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). intre orele )5. 00 si 13. 00, s-a actionat cu peste 1. 300 de utilaje si s-au raspandit aproape 3. 000 de tone de material antiderapant.

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au ajuns la scoala din cauza zapezii

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au putut ajunge, marti dimineata, la scoli, din cauza caderilor mari de zapada. Oficial, cursurile nu au fost suspendate.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Viscol puternic pe A2. Traficul oprit la kilometrul 193, dupa ce mai multe utilaje de deszapezire s-au tamponat in lant

Viscol puternic pe Autostrada Soarelui. Pe tronsonul de drum Constanta -Cernavoda, traficul rutier a fost oprit din cauza unui carambol in care au fost implicate mai multe utilaje de deszapezire.

Viscolul a inchis mai multe scoli in Baragan. Decizia, luata de directorii unitatilor de invatamant

In mai multe unitati scolare din judetul Calarasi au fost suspendate cursurile, in functie de evolutia fenomenelor meteo urmand sa se ia o decizie si la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )