Libnet.ro
UNICEF

14:30

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul afacerilor care si-au suspendat activitatea in acest an s-a dublat. Domeniile cu cele mai multe suspendari

Suspendarea activitatii economice a afacerilor din Romania la inceputul anului 2018 se afla la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani, cu o crestere de peste 132,99% in raport cu perioada similara din anul precedent, arata datele de la Registrul Comertului. Iata care sunt domeniile in care multe firme si-au suspendat activitatea.

Topul oraselor lumii cu cele mai multe locuri de munca pentru expati

Metropola San Francisco din Statele Unite se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bune orase din lume pentru expati in ceea ce priveste oportunitatile pe piata muncii. Asa arata un sondaj realizat de YouGov la comanda HSBC Expat, noteaza Business Insider.

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au.

Barbat, retinut in Bucuresti, dupa ce si-ar fi violat fiica de mai multe ori

Un barbat din Bucuresti a fost retinut dupa ce fiica sa le-a spus politistilor ca a fost violata de acesta in repetate randuri, in perioada 2008 2017. O tanara de 19 ani a mers la Sectia 19 de.

Ce sunt unicornii in business si unde au aparut cele mai multe astfel de afaceri de succes in ultimul an

Desi denumite dupa fiinte mitologice, unicornii din lumea de business sunt cat se poate de reali, iar numarul lor creste de la un an la altul.

Procedura insolventei - mult mai complexa la persoanele fizice decat la comercianti

Procedura insolventei este mult mai complexa la persoanele fizice decat la comercianti, considera avocatul Gheorghe Piperea, care a precizat: Insolventa personala constituie o procedura mult mai complexa decat cea desfasurata in cazul firmelor, mai ales din punct de vedere psihologic, familial, social. Este foarte greu ca un om sa poarte titulatura de insolvent.

Plahotniuc promite drumuri asfaltate in toate satele moldovenesti. Liberalii bat alarma: Cele mai proaste drumuri sunt cele construite in an electoral

Desi campania electorala inca nu a inceput, liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, a facut deja o promisiune marti, 27 februarie, pe care o numeste drept cel mai ambitios proiect. Potrivit lui, in anul 2018 vor fi reparate sau reconstruite nu mai putin de 1. 200 de kilometri de drumuri in satele din Moldova. Democratul nu spus de unde Guvernul va lua acesti bani, subliniind ca ministrii vor veni in urmatoarele zile cu mai multe detalii.

Un nou CICLON tocmai A LOVIT ROMANIA! Iata care vor fi CELE MAI AFECTATE ZONE din tara

Romania e lovita de un nou ciclon mediteranean, care va aduce si mai multe ninsori si zapada troienita in partea de sud a tarii. ANM anunta ca valul de frig va cuprinde treptat toata tara si se.

Cele mai neobisnuite librarii din lume: cum au fost transformate barci, biserici si gari

Exita in lume mai multe magazine de carte amplasate in locuri deosebite, unele luxoase si grandioase, altele deosebite prin simplitatea si neobisnuitul lor.

10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt inchise circulatiei, iar pompierii si autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )