Libnet.ro
UNICEF

23:45

De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Playtech Playtech,
De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Alex Velea participa la Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar Antonia a ramas acasa sa aiba grija de copii si ii duce dorul. Artista a marturisit ca ii este tare greu fara Alex langa ea, in conditiile in care poate sa comunice cu el doar o data pe saptamana. continuă pe Playtech

CUTREMUR MONDEN! Cu cine s-a combinat ANTONIA! Lui ALEX VELEA i-a picat fata!

Dezvaluiri incendiare in muzica romaneasca!Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscutecupluri din showbizul autohton! BRIGITTE SFAT E iN DOLIU: L-A GASIT MORT! SE UITA SPRE.

Cel mai tare truc! Cum sa cureti grasimea depusa pe manerele de la aragaz?

Fiecare gospodina se confrunta cu aceasta problema, a grasimii si murdariei depuse pe butoanele de la aragaz. Daca pana acum plateati sume mari pe produse speciale pentru curatarea lor, trebuie sa stiti.

Alex Velea face dezvaluiri picante la Asia Express! Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de Antonia

Alex Velea participa, alaturi de Mario Fresh, la Asia Express. Asadar, temporar, artistul este despartit de Antonia si copiii lor. De dor, cantaretul a facut dezvaluiri picante. Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de partenera sa? Alex Velea, dezvaluiri picante la Asia Express. Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de Antonia Alex Velea .

VESTE BOMBA DE LA ASIA EXPRESS! Alex Velea A CEDAT si a ajuns DE URGENTA in Romania. Problemele l-au doborat (FOTO)

Surpriza uriasa de laAsia Express ! CUTREMUR iN LUMEA MANELELOR! LACRIMI PENTRU NICOLAE GUTA! S-A AFLAT TOTUL DESPRE CANCERUL LA GAT GALERIE FOTO) Alex Velea si Mario Fresh.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbesti cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori si, cel mai probabil, esti unul dintre ei. Dar ai fost vreodata curios sa afli cu cine vorbesti cel mai des? E o optiune in aplicatie care te.

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )