Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

Hotnews Hotnews,
 Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii. continuă pe Hotnews

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, jucatorul anului 2019!

Internationalul George Puscas a fost desemnat, luni seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019, la Gala Fotbalului Romanesc care a avut loc in Capitala.

Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Tot mai multe jocuri ajung sa fie dominate de algoritmi de inteligenta artificiala, iar unii campioni care si-au dedicat intreaga viata unui joc nu sunt foarte incantati de respectivul.

Monstri., de Marius Olteanu, cel mai bun film de debut la International Film Festival of India VIDEO

Monstri. , de Marius Olteanu, a fost desemnat, joi seara, cel mai bun film de debut al celei de-a 50-a editii International Film Festival of India care a avut loc in Goa, intre 20 si 28 noiembrie.

George Puscas, performanta fabuloasa in Championship. Romanul a reusit un hat-trick intr-un interval de timp ireal

George Puscas a reusit probabil cea mai buna evolutie a sa din intraga cariera, atacantul fiind decisiv in victoria obtinuta de echipa sa, Reading, pe terenul celor de la Wigan.

George Puscas, fenomenal! Romanul a reusit un hat-trick pentru Reading

Atacantul roman George Puscas a reusit un hat-trick de senzatie, in doar sase minute, pentru Reading.

Fabulos! George Puscas reuseste un hattrick in doar cinci minute!

In timp ce la Bucuresti avea loc tragerea la sorit a grupelor turneului final EURO 2020, internationalul roman George Puscas prindea o zi de exceptie in tricoul lui Reading in a doua liga engleza.

George Puscas, hattrick de senzatie in doar sase minute. Cu golurile romanului, Reading s-a impus la Wigan (1-3)

Atacantul roman George Puscas a reusit un hattrick de senzatie, in doar sase minute, pentru Reading, care a invins-o cu 3-1 pe Wigan, sambata seara, in deplasare, in etapa a 19-a a ligii secunde engleze de.

VIDEO George Puscas, hat-trick in cinci minute pentru Reading in liga a doua engleza (3-1 vs Wigan)

Formatia Reading a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Wigan, intr-un meci din etapa a 19-a a ligii secunde din Anglia, in care George Puscas a inscris toate cele trei goluri ale oaspetilor, intr-un interval de cinci minute.

Statele Unite: O femeie s-a prefacut ca ii e rau pentru a ocupa un loc mai bun in avion. Pilotii au hotarat sa aterizeze de urgenta

O femeie care s-a prefacut ca are probleme de sanatate in timpul unui zbor pentru a obtine un loc mai bun a determinat pilotii sa intoarca avionul si sa aterizeze de urgenta. Pasagera, al carei nume nu a fost dat publicitatii, zbura din Florida la Miami cand s-a vaitat ca are problemele respiratorii, noteaza The Independent.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2542 seconds )