Libnet.ro
UNICEF

06:45

Suma uriasa cu care Augustin Lazar iese oficial la pensie, dupa 38 de ani

Playtech Playtech,
Suma uriasa cu care Augustin Lazar iese oficial la pensie, dupa 38 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a procurorului general al Romaniei. Augustin Lazar iese la pensie cu o suma uriasa, dupa 38 de ani de activitate. Chiar daca initial si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, Augustin Lazar s-a razgandit si a depus zilele trecute cererea de [] . continuă pe Playtech

Motivele pentru care Augustin Lazar tine de functie

Augustin Lazar tine de functie din douamotive. in primul rand, pensia de 27. 000 de lei, bani pe care Augustin Lazar i-ar primi daca iese din activitate in calitate de procuror cu functie de.

Final de cariera pentru Augustin Lazar: CSM i-a acceptat cererea de pensionare (VIDEO)

Cariera in magistratura a lui Augustin Lazar a ajuns la un final. CSM a acceptat, joi, cererea de eliberare din functie prin pensionare. Ultimul cuvand il va avea presedintele Klaus Iohannis care va trebui sa.

Calin Popescu Tariceanu: Augustin Lazar trebuia demis. Nu pensie grasa, ci dosar penal

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Augustin Lazar trebuia sa fie demis pentru faptele sale si sa i se faca dosar penal. De asemenea, liderul Senatului a mai spus ca nu trebuie lasat sa se.

Marin Iancu, despre Augustin Lazar: Sa-si manance pensia linistit. Numai biserica il mai scapa

Marin Iancu, fost detinut la Aiud, a transmis un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat pensionarea lui Augustin Lazar. Trecerea la pensie a domnului Lazar, pentru mine, reprezinta.

Ce pensie va incasa lunar Augustin Lazar. isi poate cumpara un Logan in fiecare luna

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii si asteapta data de 27 aprilie 2019 pentru a-si incheia mandatul la sefia Parchetului General. Pentru ca a ocupat o functie importanta, procurorul general al Romaniei va primi o pensie uriasa. Klaus Iohannis cumpara tacerea lui Lazar cu o pensie grasa! Romania lucrului [] .

Augustin Lazar confirma ca a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de Augustin.

Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Augustin Lazar.

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

Kelemen Hunor: Augustin Lazar face bine ca se retrage

Liderul UDMR Kelemen Hunor considera ca Augustin Lazar a facut bine cand sa faca pasul inapoi si sa iasa la pensie, sugerand ca acesta a facut compromisuri in perioada comunista pentru a avansa in cariera, compromisuri pe care alte milioane de romani au refuzat sa le faca.

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Mandatul sau se incheie in 27 aprilie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )