Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suma uriasa pe care o primeste lunar o fosta sotie de fotbalist, dupa divort: Nu ma asteptam la o asemenea decizie

Antena3 Antena3,
Suma uriasa pe care o primeste lunar o fosta sotie de fotbalist, dupa divort: Nu ma asteptam la o asemenea decizie

Sa fii sotie de fotbalist nu e usor. Plecarile in cantonamente, programul zilnic de antrenament si fanele numeroase se dovedesc a fi stresante pentru sotiile fotbalistilor celebri, mai ales daca ele sunt nevoite sa aiba grija de copii si de casa. Suma uriasa pe care o primeste lunar o fosta sotie de fotbalist, dupa divort. continuă pe Antena3

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe .

Fosta sotie a lui Ionel Ganea iese la atac! Ce declaratii usturatoare a facut dupa divort

Ionel Ganea si Dana Iaru sunt oficial despartiti. Dupa mai multe certuri si impacari, cei doi fosti soti au decis, intr-un final, sa-si spuna odata pentru totdeauna. Fosta sotie a lui Ionel Ganea, a dat primele declaratii dupa divort! Fosta sotie a lui Ganea a facut declaratii usturatoare Fosta sotie a fotbalistului spune ca nu .

EXCLUSIV Ce se intampla in familia patronului Hexi Pharma. Vaduva lui Dan Condrea n-a avut pic de mila fata de fiica si fosta sotie a acestuia

La 4 ani de la cel mai mare scandal din lumea medicala, Uliana, sotia patronului Hexi Pharma, inca se judeca pe avere cu prima familie a milionarului, care s-a sinucis cu doar o zi inainte sa fie arestat. Condamnari la inchisoare in dosarul Hexi Pharma in mai 2016, Catalin Tolontan publica o ancheta jurnalistica de .

Divortul anului in fotbalul romanesc. Cati bani a primit fosta sotie la tribunal

Ionel Ganea, fostul component al Generatiei de Aur, si sotia sa Dana Iaru au trecut prin momente grele in ultima perioada, trecand printr-un divort dur si lung, cu multe infatisari la tribunal. Divort cu scantei dupa 24 de ani Dupa aproape 24 de ani de convietuire impreuna, in urma unor neintelegeri cu nu au putut .

Ce face acum fosta sotie a fratelui lui Mirel Radoi, dupa un an de la tragedie. Marele sacrificiu al vaduvei

In urma cu un an actualul antrenor al Nationalei Romaniei la fotbal, Mirel Radoi, alaturi de familie, trecea prin momente dramatice, dupa ce fratele acestuia s-a sincuis, arcandu-se de la balconul apartamentului sau din Targoviste. Sotia fratelui lui Mirel Radoi, la un an de latragedie, isi reface viata Exact cu un an in urma, Mihai .

Horoscop sambata, 15 august 2020. Zodia care primeste bani si isi rezolva problemele

Horoscopul zilei de sambata, 15 august, anunta ca astrele nu sunt foarte prietenoase astazi si mai multe zodii ar putea trece prin momente delicate, fie din plan financiar, ori emotional. Horoscop sambata, 15 august Berbec Nativii din Berbec, pe plan financiar, pot intampina un esec. O suma mare de dat sau o afacere nereusita, .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )