Libnet.ro
UNICEF

11:45

SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

B1 B1,
SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

Ministerul Mediului a anuntat ca noul SUMAL, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, va functiona din 1 noiembrie. Cu ajutorul acestuia, se va sti in permanenta cat lemn s-a. continuă pe B1

Cel mai important avocat al lui Trump cheltuie milioane in lupta impotriva drepturilor femeilor

Grupurile crestine de dreapta au construit un imperiu global inspaimantator cu 270 de milioane de .

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Pandemia Covid-19. Transportul public, cel mai important factor pentru cresterea numarului de cazuri in Italia

Premierul Giuseppe Conte spune ca autoritatile au un vedere un asa-zis scenariu 3, care ar putea include masuri precum intreruperea unor activitati deosebit de riscante, posibilitatea esalonarii cursurilor la scoala, consolidarea telemuncii, descongestionarea transporturilor. Transportul public este considerat de experti drept unul dintre spatiile ce prezinta cel mai ridicat risc de infectare cu noul coronavirus.

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Romania are cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cei mai de succes antrenori din lume - DUO, anunta COSR pe contul oficial de Facebook.

Istoric: Epidemia de coronavirus poate declansa cel mai diabolic sistem totalitar care a existat vreodata. Yuval Noah Harari, despre capcanele credintei in liberul arbitru

Istoricul israelian Yuval Noah Harari a sustinut, intr-un interviu pentru El Confidencial, ca epidemia de coronavirus, mai precis necesitatea de a limita raspandirea SARS-CoV-2, este folosita ca scuza pentru ca.

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )