Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sumele fabuloase castigate de actorii din Seinfeld pentru fiecare replica rostita

Adevărul Adevărul,
Sumele fabuloase castigate de actorii din Seinfeld pentru fiecare replica rostita

O analiza realizata cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la primul episod al popularului serial de comedie Seinfeld scoate la iveala sumele fabuloase castigate de protagonistii sitcom-ului, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Cum va fi vremea pana pe 14 iunie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 1 - 14 iunie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte, potrivit Mediafax.

Povestea neurochirurgului de top care s-a intors dupa 40 de ani din SUA pentru a deveni preot in Romania

Stefan Mindea a plecat in Statele Unite cu parintii, cand avea 4 ani. A devenit doctor, s-a specializat in neurochirurgie si a fost sef al sectiei de neurochirurgie la prestigioasa Universitate Stanford. Acum, la aproape 40 de ani, a decis sa se reintoarca in Romania, unde opereaza in continuare, dar unde slujeste si ca diacon la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Constanta. in plus, este student al Facultatii de Teologie si urmeaza sa devina preot.

Un campion la culturism de origine congoleza a fost retinut de politistii din Capitala pentru santaj si camatarie

Un campion la culturism si un barbat din Bacau au fost retinuti de politistii bucuresteni, pentru santaj si camatarie, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse din Politie, in iunie 2012, culturistul.

Ponta si Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet care sa fie finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb.

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )