Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta si Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta si Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet care sa fie finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 18:10 Plumb: Efortul bugetar al dublarii alocatiilor este de 900 milioane lei, in acest an *Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat Efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura, a declarat, azi, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Rovana Plumb, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi24. *Victor Ponta anunta ca sunt bani pentru dublarea alocatiilor.

Senatorii voteaza astazi, din nou, cererea DNA pentru arestarea lui Sova

Cristian Dumitrescu, vicepresedintele Senatului, a declarat ca cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova se va vota din nou astazi.

Cazul Sova, din nou, pe masa senatorilor juristi

Senatorii juristi se vor reuni, luni, pentru a discuta, din nou, cererea de ridicare a imunitatii lui Dan Sova, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca hotararea prin care senatorul a scapat de arestul preventiv este neconstitutionala.

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu. In aceasta ipostaza l-au descoperit fanii pe celebrul designer pe pagina de Facebook a roscatei.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 13:15 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iunie, Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Catalin Predoiu loveste din nou: Premierul virtual se foloseste de numele lui Victor Ponta pentru a strange like-uri pe Facebook (FOTO)

Premierul-fantoma Catalin Predoiu incearca orice strategie pentru a-si atrage cat mai multi fani pe Facebook. Dupa ce a platit bani grei pentru ca textele sale sa ajunga la cat mai multi oameni prin.

Ce a declarat Sova dupa ce Senatul l-a scapat, din nou, de arest

Senatorul Dan Sova a declarat, marti, ca nu vrea sa califice votul din Senat, prin care a fost respinsa cererea DNA de retinere si arestare preventiva si ca isi doreste ca dosarul sa fie trimis in instanta pentru a se lamuri situatia.

Dan Sova a fost salvat din nou de colegii senatori si scapa de arest (VIDEO)

Dan Sova a fost salvat de colegi, informeaza B1 TV. Acesta nu va ajunge pe mana procurorilor. Au fost inregistrate 72 voturi impotriva incuviintarii arestarii preventive, 66 pentru, iar doua au fost anulate. La.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )