Libnet.ro
UNICEF

10:15

Summitul G20: Trump avertizeaza China si critica Germania

Hotnews Hotnews,
 Summitul G20: Trump avertizeaza China si critica Germania

Chiar inainte de a pleca la summitul G20 din Japonia, presedintele american Donald Trump si-a reinnoit avertismentele fata de China, a iritat Germania si a avertizat ca va continua discutiile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Beijingul, a asigurat el, are o nevoie stringenta sa semneze un acord comercial cu Statele Unite pentru ca economia gigantului asiatic slabeste, in opinia liderului american, potrivit La Libre, citatd e Rador. continuă pe Hotnews

LA SUMMITUL G20 DIN JAPONIA: Vladimir Putin, intalnire cu Trump si May

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu premierul britanic la final de mandat Theresa May si cu presedintele american Donald Trump in aceasta saptamana, la summitul G20 din Japonia, a anuntat, ieri, Kremlinul, relateaza Reuters si AFP.

Donald Trump va avea cel putin opt intalniri bilaterale la Summitul G20

Presedintele american Donald Trump va efectua cel putin opt intalniri bilaterale in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, a transmis un oficial al Administratiei de la Washington, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Trump, glume cu Putin la Summitul G20: Sa nu va amestecati in alegeri

Presedintele american Donald Trump a glumit cu liderul rus Vladimir Putin, in timp ce cei doi sefi de stat au luat parte la o intalnire bilaterala, in marja summitului G20 de la Osaka.

Oficial: China nu va permite abordarea subiectului protestelor din Hong Kong la summitul G20

Adjunctul ministrului chinez de Externe, Zhang Jung, a declarat ca tara sa nu va permite ca subiectul protestelor din Hong Kong sa fie discutat in cadrul summitului G20 de la Osaka, scrie Mediafax, citand CNN.

Summitul G20. Presedintele Donald Trump i-a cerut lui Putin sa nu se amestece in alegeri

Cu un zambet ironic, presedintele american Donald Trump i-a cerut vineri omologului sau rus, Vladimi.

Summitul G20 de la Osaka: noua dezordine mondiala

In timp de liderii celor mai puternice economii globale s-au adunat pentru summitul lor anual, ingrijorarile privind noua ordine mondiala si sistemul comercial multilateral sunt elementele cele mai delicate care asteapta rezolvare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )