Libnet.ro
UNICEF

09:30

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

B1 B1,
Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua. continuă pe B1

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Planul de relansare economica a Uniunii Europene a fost blocat, in prima zi a summitului

Proiectul unui urias plan pentru relansarea economiei UE dupa coronavirus s-a lovit ieri de inflexibilitatea tarilor asa-zise frugale, mai ales Olanda si Austria, in prima zi a unui summit european cu un rezultat foarte incert.

Summit UE: Discutiile privind planul de relansare economica vor fi reluate astazi la ora 14:00 GMT

Summitul de la Bruxelles consacrat planului de relansare economica post-coronavirus pentru Uniunea Europeana a fost suspendat dupa a treia noapte de tratative si va fi reluat luni la ora locala 16:00 14:00 GMT), a anuntat luni dimineata un purtator de cuvant al Consiliului European, transmit AFP si dpa.

Pe Emmanuel Macron l-au lasat nervii in timpul reuniunii dedicate planului de relansare economica a UE. Nu s-a ajuns la niciun acord. Summitul, prelungit pentru a patra zi (VIDEO)

Liderii Uniunii Europene nu au ajuns nici acum la un acord privind planul de relansare economica. Programat sa se termine sambata, summitul a continuat si duminica, iar o noua sedinta va incepe luni.

Summitul european pentru relansare: Reuniune foarte dura intre Merkel, Macron si cei patru frugali, duminica este asteptata o noua propunere

Dupa doua zile de negocieri dure, cei 27 de lideri europeni se reunesc din nou duminica, la Bruxelles, in incercarea de a-si depasi profundele divergente legate de planul de relansare a economiei europene, amenintata de o recesiune istorica provocata de criza coronavirus, scrie AFP.

Summitul UE: Olanda a blocat negocierile privind pachetul de relansare economica dupa pandemie. Tarile frugale cer reducerea granturilor

Olanda a blocat negocierile din prima zi a reuniunii Consiliului European, care are loc la Bruxelles, privind bugetul multianual si pachetul de relansare economica. Discutiile vor fi reluate sambata, dupa pranz, iar presedintele Consiliului, Charles Michel, are programate mai multe intalniri.

Doua lucruri importante despre negocierile de la summitul european pentru planul de redresare economica Ce urmeaza - Siegfried Muresan

Sefii de state si de guverne negociaza neintrerupt in Consiliul European, incepand de vineri, Bugetul Uniunii Europene pentru urmatorii sapte ani si Planul de Redresare economica in valoare de 750 de miliarde de euro, iar abia luni au aparut primele semne ca liderii grupului frugalilor din Uniunea Europeana sunt dispusi sa accepte un compromis. Europarlamentarul Siegfried Muresan explica de ce sunt dificile negocierile si atrage atentia ca acordul din Consiliul European nu va fi insa acordul final.

Scandal urias la summitul UE. Franta, gest socant. Ce s-a intamplat si ce face Romania

La reuniunea sefilor de stat si de guvern de la Bruxelles, dedicata planului de relansare economica a Uniunii Europene, presedintele francez Emmanuel Macron a avut un comportament cel putin neobisnuit. Nu doar ca a suspendat dineul, denuntand reaua vointa a unora dintre omologii sai, ci a facut un gest care i-a socat pe cei prezenti.

Summitul UE: Blocaj in negocierile pe planul de relansare, discutiile continua sambata

Liderii europeni incearca sambata, in a doua zi a summitului de la Bruxelles, sa schimbe pozitia grupului statelor denumite frugale, in frunte cu Olanda si Austria, pentru a ajunge la un acord asupra masivului plan de relansare economica a UE, dupa criza provocata de coronavirus, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )