Libnet.ro
UNICEF

05:30

Summit UE: Discutiile privind planul de relansare economica vor fi reluate astazi la ora 14:00 GMT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Summit UE: Discutiile privind planul de relansare economica vor fi reluate astazi la ora 14:00 GMT

Summitul de la Bruxelles consacrat planului de relansare economica post-coronavirus pentru Uniunea Europeana a fost suspendat dupa a treia noapte de tratative si va fi reluat luni la ora locala 16:00 14:00 GMT), a anuntat luni dimineata un purtator de cuvant al Consiliului European, transmit AFP si dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul UE: Olanda a blocat negocierile privind pachetul de relansare economica dupa pandemie. Tarile frugale cer reducerea granturilor

Olanda a blocat negocierile din prima zi a reuniunii Consiliului European, care are loc la Bruxelles, privind bugetul multianual si pachetul de relansare economica. Discutiile vor fi reluate sambata, dupa pranz, iar presedintele Consiliului, Charles Michel, are programate mai multe intalniri.

Summit-ul UE: Charles Michel a prezentat o noua formula de compromis privind planul de redresare economica post-pandemie

Presedintele Consiliului European Charles Michel a prezentat sambata dimineata, inaintea sesiunii plenare, o noua propunere privind planul de redresare economica post-pandemie in incercarea de a gasi o formula de compromis cu care sa fie de acord tarile frugale in frunte cu Olanda.

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Summitul UE: Blocaj in negocierile pe planul de relansare, discutiile continua sambata

Liderii europeni incearca sambata, in a doua zi a summitului de la Bruxelles, sa schimbe pozitia grupului statelor denumite frugale, in frunte cu Olanda si Austria, pentru a ajunge la un acord asupra masivului plan de relansare economica a UE, dupa criza provocata de coronavirus, scrie AFP.

Planul de relansare economica a Uniunii Europene a fost blocat, in prima zi a summitului

Proiectul unui urias plan pentru relansarea economiei UE dupa coronavirus s-a lovit ieri de inflexibilitatea tarilor asa-zise frugale, mai ales Olanda si Austria, in prima zi a unui summit european cu un rezultat foarte incert.

Pe Emmanuel Macron l-au lasat nervii in timpul reuniunii dedicate planului de relansare economica a UE. Nu s-a ajuns la niciun acord. Summitul, prelungit pentru a patra zi (VIDEO)

Liderii Uniunii Europene nu au ajuns nici acum la un acord privind planul de relansare economica. Programat sa se termine sambata, summitul a continuat si duminica, iar o noua sedinta va incepe luni.

DEZBATERI UE: Premierul bulgar sustine tarile care doresc corelarea acordarii fondurilor europene de respectarea statului de drept

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca sustine tarile membre ale Uniunii Europene care in discutiile de la summitul de la Bruxelles privind planul de relansare economica au afirmat ca doresc corelarea acordarii fondurilor europene de respectarea statului de drept, transmite duminica dpa.

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani.

UPDATE Summitul UE: Merkel afirma ca este posibil sa nu existe un acord asupra planului de relansare Macron, usor mai optimist

Cancelarul german Angela Merkel considera ca este posibil ca liderii UE, reuniti de vineri in summit la Bruxelles, sa nu ajunga duminica la un acord asupra planului de relansare post-coronavirus, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )