Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Adevărul Adevărul,
Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Una dintre cele mai populare statiuni din Bulgaria, Sunny Beach, impresioneaza cu plajele sale intinse, cu nisip fin, dar si cu viata de noapte extraordinara, cu petreceri care nu se termina niciodata, motiv pentru care a fost comparata adesea cu Ibiza, doar cu preturi mai accesibile si mai aproape de Romania. continuă pe Adevărul

Cea mai buna mancare de vita cu ardei

Pentru ca nu multi dintre noi au rabdare in bucatarie, retetele simple si rapide sunt cele mai potrivite. Si daca sunt simple si rapide nu inseamna ca nu sunt guastoase. Cea mai buna dovada este aceasta reteta de cea mai bunp mancare de vita cu ardei.

Romanii din diaspora despre declaratiile lui Victor Ponta: Cea mai mare jignire care li se poate aduce celor care au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadel

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) condamna vehement declaratiile fostului premier Victor Ponta, care a sustinut ca celebrele cozi din diaspora de la alegerile prezidentiale din anul 2014 au fost formate nu din cauza ca nu au fost asigurate suficiente sectii de votare, ci din cauza ca romanii s-au asezat de 3,4 ori la coada ca sa se vada la televizor. Este cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora care in 2014 dupa ce au parcurs sute de kilometri, au stat la cozi chiar 8 ore si unii dintre ei nu au mai apucat sa voteze, arata FADERE, intr-un comunicat.

Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si capsuni

Deci prajitura aceasta este imbinarea perfecta intre doua delicii, ciocolata si fructe dulci-acrisoare, dupa care suntem indragostiti. Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si sapsuni? Nimic mai simplu!.

FADERE: Declaratiile lui Ponta sunt cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) sustine ca declaratiile fostului premier Victor Ponta referitoare la romanii din strainatate care s-au pus la alegerile prezidentiale din 2014 la coada de mai multe ori sunt cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora, potrivit News. ro.

Topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei

Aproape 50 de orase si municipii din Romania au pierdut peste 20% din locuitori in perioada 1990 -2012, arata o statistica anexata de Guvern unui proiect de lege privind reclasificarea localitatilor din Romania. Pe primul loc in topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei este Brasovul cu peste 76 de mii de locuitori in minus, urmat la o distanta considerabila de Resita, a carei populatie a scazut cu circa 30 de mii. Lista este completata de Medias -23 de mii), Hunedoara -22 de mii), Petrosani, Cugir, Turnu Magurele, Sighisoara si Vulcan.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

IGPR: Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani

Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani. Numarul furturilor a scazut cu 14%, al talhariilor cu 5%, iar al tentativelor de omor cu aproape 30%, potrivit bilantului pe sapte luni al Politiei Romane.

Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare: cum arata proprietatea de 1 miliard de euro FOTO VIDEO

Proprietatea Les Cedres are mari sanse sa devina cea mai scumpa vila din lume, fiind scoasa la vanzare pentru suma de 1 miliard de euro. Propritatea a fost detinuta de Suzanne Marnier-Lapostol, mostenitoare a companiei internationale producatoare de bauturi alcoolice Grand Marnier, si este situata in sudul Frantei, in Saint-Jean-Cap-Ferrat, desemnat in 2012 al doilea cel mai scump loc din lume pentru achizitionarea unei case, dupa Monaco.

Monaco, statul cu cea mai scurta constitutie

Monaco, a doua cea mai mica tara ca intindere, are cea mai scurta constitutie. Cu 3. 814 de cuvinte, actul fundamental a fost adoptat in timpul domniei Printului Rainier al III-lea, in nul 1962.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )