Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nu sunt cea mai fericita alegere. Veste trista pentru Lidia Buble (FOTO)

B1 B1,
Nu sunt cea mai fericita alegere. Veste trista pentru Lidia Buble (FOTO)

Lidia Buble ese una dintre cele mai apreciate artiste. Fanii sai o iubesc neconditionat si sunt alaturi de ea indiferent de alegere, insa nu este si cazul criticilor de moda. Maurice Munteanu a criticat. continuă pe B1

Turbomecanica, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) s-au apreciat cu 3,84%, in perioada 20-27 iunie, raportata la moneda euro, devenind, astfel, titlurile cu cea mai mare rentabilitate din componenta indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Jucator de fotbal, eliminat dupa cea mai proasta simulare din toate timpurile. Va intra in istorie cu o astfel de actiune penibila (VIDEO)

Fara indoiala, fundasul echipei braziliene Bahia, Lucas Fonseca, va intra in istoria fotbalului. Dar nu pentru vreo reusita, ci pentru cea mai proasta simulare. Cu sase minute inainte de a.

Mircea Badea si cea mai trista poveste: E profunda, ca un blestem

Mircea Badea a relatat in emisiunea in Gura Presei cea mai trista poveste pe care o stie. O poveste ca un blestem, cum a spus realizatorul. Povestea lui Ionica cel.

Care e solutia cea mai buna pentru reformarea UE? Care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania? Cristian Preda discuta online vineri de la 9.30

Viteze si ritmuri diferite, cercuri concentrice - toate aceste metafore sunt folosite pentru a descrie scenariile de lucru pentru modernizarea unei Uniuni Europene lovite de crize succesive. Care sunt optiunile corecte pentru Romania si cum ne putem juca cel mai bine cartile? Europarlamentarul Cristian Preda discuta online cu cititorii HotNews. ro vineri de la ora 9. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii.

Leonardo DiCaprio, marturisiri socante din copilaria sa: Actoria a parut calea cea mai scurta pentru a scapa de saracie

In spatele carierei de succes a lui Leonardo DiCaprio se ascunde o copilarie in care posibilitatile financiare lipseau cu desavarsire. Este unul dintre cei mai apreciati oameni ai vremurilor.

Surse: NBG vinde cea mai veche companie de asigurari din Grecia

Consiliul de Administratie al National Bank of Greece NBG) a acceptat oferta consortiului americano-olandez Calamos-EXIN pentru divizia sa de asigurari, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

FOTO Sera inteligenta - proiectul creat de trei studenti, care va reprezanta Romania la cea mai mare conferinta Linux din Europa

Un sistem de gestiune automata a unei sere, proiect realizat de trei studenti de la Universitatea Politehnica Bucuresti, respectiv de la Universitatea Bucuresti Facultatea de Matematica si Informatica) a castigat competitia Linux Embedded Challenge si vor reprezenta Romania la conferinta LinuxCon / Embedded Linux 2017, din aceasta toamana, la Praga. Cum functioneaza aceasta sera si ce alte proiecte s-au mai numarat printre finaliste.

FOTO Sera inteligenta - proiectul creat de trei studenti, care va reprezenta Romania la cea mai mare conferinta Linux din Europa

Un sistem de gestiune automata a unei sere, proiect realizat de trei studenti de la Universitatea Politehnica Bucuresti, respectiv de la Universitatea Bucuresti Facultatea de Matematica si Informatica) a castigat competitia Linux Embedded Challenge si va reprezenta Romania la conferinta LinuxCon / Embedded Linux 2017, din aceasta toamana, la Praga. Cum functioneaza aceasta sera si ce alte proiecte s-au mai numarat printre finaliste.

Romania, tinta unui nou atac cibernetic: Sunt atacate mai multe companii si institutii

Atacul cibernetic care a paralizat marti intreaga Ucraina, lovind banci, aeroporturi sau institutii guvernamentale, s-a extins acum si in tara noastra. Compania Bitdefender a anuntat ca mai multe.

FOTOGALERIE SEAT Arona devine cel mai mic SUV spaniol, rival pentru Renault Captur si Nissan Juke

Marca spaniola SEAT a prezentat SUV-ul de oras Arona, pozitionat sub Ateca si construit pe baza celei mai reduse declinari a platformei modulare MQB, denumita MQB A0. SEAT Arona vine pe piata pana la final de 2017 ca rival pentru modele precum Renault Captur si Nissan Juke, dar si Ford EcoSport asadar un segment al SUV-urilor de clasa B tot mai aglomerat. Simplu spus, SEAT Arona este un fel de SEAT Ibiza in haine de SUV.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )