Libnet.ro
UNICEF

15:45

Suntem din nou la un pas de criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem din nou la un pas de criza

Economia noastra a crescut cu 7%, anul trecut fata de 2016, anunta Institutul National de Statistica INS). Acesta subliniaza ca Produsul Intern Brut PIB) a inregistrat o crestere de 6,9% pe seria bruta si de 7% pe seria ajustata sezonier, in ultimul trimestru al anului trecut comparativ cu aceeasi perioada din 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Daca ai putin timp, vezi ca sunt probleme in tara: Iohannis, ironizat din nou din cauza vacantelor in strainatate (FOTO)

Klaus Iohannis a devenit, din nou, tinta ironiilor pe retelele de socializare din cauza deselor vacante pe care le petrece in strainatate. Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a publicat pe Facebook mai.

Sorana, fosta membra a trupei A.S.I.A, din nou singura: Alesul nu vine pe cal alb

Desi dragostea ii suradea in vara trecuta, Sorana Darclee, fosta membra a trupei A. A, este din nou singura. Cantareata isi petrece ziua de nastere alaturi de prieteni si s-a convins intre timp ca .

Romanii strang cureaua! Euro CRESTE din nou

Romanii strang din nou cureaua! Euro inregistreaza o noua crestere fata de leu. Cursul de schimb afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) marti, 13 februarie 2018, este de 4,6572, in crestere cu.

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna. la 11 luni dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Surse din anturajul celor doiau confirmat informatia pentru presa de peste Ocean, scrie.

Nicolaie Hoanta: Economia noastra este nepermis de dependenta de capitalul extern

Reporter: Cum vedeti situatia Romaniei in acest moment, avand in vedere contextul international si evolutia economiei interne? Nicolaie Hoanta: Daca trebuie sa ma refer la situatia Romaniei de acum, voi arata ca ar fi o lipsa serioasa de cunoastere si adevar a lua procentele de crestere economica din ultimii ani ca pe un argument ca economia Romaniei se gaseste pe coordonatele unei dezvoltari reale si durabile.

Teatrul romanesc, din nou in doliu. S-a stins dupa o viata intreaga dedicata scenei

Scenografa Doris Jurgea a incetat din viata. Anuntul decesului a fost facut de UNITER pe o retea de socializare, scrie Libertatea. Scenografa Doris Jurgea a incetat din viata in data de 13 februarie.

Vor trebui sa POARTE din nou UNIFORMA spre serviciu. Reprezinta pana la urma un simbol

Ordinul ce permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile din DNA a fost schimbat de Mihai Fifor, ministrul Apararii Nationale, si impune obligativitatea tinutei de oras.

Deutsche Bank, amendata din nou in Statele Unite

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, va plati aproape 4,5 milioane de dolari in cadrul unui acord amiabil cu autoritatea pietei de capital din SUA Securities and Exchange Commission - SEC), care a acuzat institutia financiara ca nu a reusit sa controleze traderii si agentii de vanzare care au mintit clientii cu privire la preturile obligatiunilor. in urma acordului, banca va scapa de acuzatii.

Bursele europene scad din nou

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care avansul din sectorul minier si cel al calatoriilor nu a fost suficient ca sa mentina pietele pe cursul ascendent pe care s-au inscris luni.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2404 seconds )