Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suntem mai tristi si mai saraci. A sters-o si Radu Mazare!

Adevărul Adevărul,
Suntem mai tristi si mai saraci. A sters-o si Radu Mazare!

In ultimele zile ale anului 2016 pleca linistit din tara, fara a fi luat la intrebari de nimeni, nici de vajnica Politie Romana, nici de Serviciile Secrete, desi avea dosare grele, unul dintre fostii pioni de baza ai PSD. Numele lui? Sebastian Ghita. continuă pe Adevărul

FOTO. Cum arata imperiul din Madagascar al lui Radu Mazare

In 2012, Radu Mazare a mers in vacanta in Madagascar, unde a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren.

Prima reactie a autoritatilor dupa fuga din tara a lui Radu Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fugit din tara. Acesta a anuntat ca nu se va mai intoarce pana nu va avea o justitie onesta si ca cere azil politic in.

in ce consta MADAGASCARUL LUI RADU MAZARE: Lista AVERILOR din tara in care a cerut azil politic

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ajuns in Madagascar unde a cerut azil politic, are asigurat un loc caldut - la propriu si la figurat. Radu Mazare a anuntat inca din anul 2012 ca a.

Controverse dupa fuga lui Radu Mazare: Ipotezele Sorinei Matei si raspunsul lui Sorin Strutinsky

Fuga lui Radu Mazare in Madagascar a generat deja multe discutii aprinse in mediul online. O reactie dura a avut jurnalista Sorina Matei, care nu a vorbit numai despre fuga lui Mazare, ci si despre.

Bucurie de scurta durata pentru Radu Mazare. Ce ii pregatesc autoritatile romane

Radu Mazare le-a facut o surpriza anchetatorilor. Fostul primar al Constantei a plecat in Madagascar, de unde a anuntat ca va cere azi politic. Mazare sustine ca nu va reveni in.

VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

Radu Mazare, aflat sub control judiciar, a plecat din Romania si a cerut azil politic in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar: Acesta ar fi insotit de un alt greu care isi astepta sentinta definitiva in ianuarie 2018 (FOTO)

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a oferit bomba finalului de an dupa ce a fugit din tara lasand in urma o scrisoare in care afirma ca se afla in Madagascar, unde a.

Veste teribila pentru Radu Mazare, dupa ce s-a aflat ca vrea sa ceara azil politic in Madagascar

Madagascar, tara unde Radu Mazare a cerut azil politic, a fost lovita anul acesta de o epidemie de ciuma cu 2. 348 de cazuri si 202 decese, in perioada 1 august - 22 noiembrie, potrivit datelor prezentate de Or.

Bomba finalului de an: Radu Mazare a fugit din tara si cere azil politic. Unde se afla acum fostul primar de Constanta

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fugit din tara si cere azil in Madagascar. Informatia a fost prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu, intr-o interventie in direct la Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )