Libnet.ro
UNICEF

07:01

Suntem pregatiti? Cum vad bancile din Romania masura care promite sa revolutioneze sectorul financiar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Suntem pregatiti? Cum vad bancile din Romania masura care promite sa revolutioneze sectorul financiar

Bancile din Romania sunt cu un pas in urma celor din Vestul Europei si in urma altor tari din Europa Centrala si de Est in ce priveste implementarea PSD 2. Una din cauzele acestei intarzieri ar putea fi lipsa de claritate in ce priveste cadrul. continuă pe Wall-Street Ro

Bancile din Romania, codase la implementarea directivei privind serviciile de plata

Un sondaj realizat de Deloitte a evidentiat faptul ca bancile din tara noastra sunt cu un pas in urma celor din Vestul Europei si in urma altor tari din Europa Centrala si de Est in ce priveste implementarea directiva privind serviciile de plata PSD 2).

Mihai Tudose:Nu ne lasam impresionati de cei care vor sa scoata banii din Romania. Fac profit pe contributia romanilor

Premierul Mihai Tudose a scris, joi seara, pe Facebook, ca nu ne lasam impresionati de cei care au venit in Romania pentru mediul de afaceri favorabil, vor sa scoata banii din Romania si fac profit pe contributia romanilor. Acesta a adaugat ca daca fac profit aici, atunci trebuie sa plateasca aici. Premierul a mai subliniat ca masurile fiscale adoptate miercuri sunt sustenabile si vor produce efecte pozitive pentru Romania.

Un SOFER a doborat RECORDUL de VITEZA pe soselele din ROMANIA. Mai avea putin si iSI LUA ZBORUL (VIDEO)

Un sofer din Romania s-a filmat in timp ce circula cu 270 de km/h pe un drum aglomerat cu o singura banda pe sens. Cel mai probabil soferul gonea pe soseaua dintre Ploiesti si.

100 de firme din Romania pot primi consultanta in marketing, strategie si management, printr-un program european

Platforma europeana de consiliere in materie de investitii, BERD si Uniunea Europeana lanseaza un program pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, Bulgaria si Grecia prin care sa le ofere acces la consultanti locali si internationali, care sa le ajute sa isi dezvolte afacerile. Din Romania vor fi selectate 100 de IMM-uri. Ce conditii trebuie sa indeplineasca.

O veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din ROMANIA: Este vorba de Laurette... A inceput sa ... E CUMPLIT (FOTO)

Din pacate, o veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din Romania. Este vorba de celebra vedeta Laurette, impalicata intr-o relatie atipica cu afaceristul Ciprian Nistor, incarcerat la.

Splitarea TVA poate duce la blocarea mediului de afaceri din Romania

Folosirea variantei maximale de splitare a tranzactiilor purtatoare de TVA ar putea sa duca la blocarea completa a mediului de business din Romania. Este concluzia unei discutii pe care Romania libera a avut-o cu consultantul fiscal Adrian Benta.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

Un sofer a doborat recordul de viteza pe soselele din Romania (VIDEO)

Un sofer din Romania s-a filmat in timp ce circula cu 270 de km/h pe un drum aglomerat cu o singura banda pe sens. Cel mai probabil soferul gonea pe soseaua dintre Ploiesti si.

Cheltuielile pentru conformarea termocentralelor pe baza de carbune din Romania - 1,6-1,9 miliarde de euro

Toate termocentralele pe carbune din Romania vor necesita modernizari ca sa se conformeze noilor standarde de emisie mai restrictive, conform raportului Greenpeace Noi standarde de emisii - O noua realitate pentru sectorul energetic pe carbune.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )