Libnet.ro
UNICEF

07:30

Suntem tot mai departe de revocarea sefei DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem tot mai departe de revocarea sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, inainte de sedinta de bilant al DNA pe anul 2017, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul cererii de destituire a procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Suntem tot mai DEPARTE de o revocare a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare, transmite Agerpres.

CSM nu e de acord cu revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

CSM nu e de acord cu revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sectia de procurori a decis s-a respinga cerera ministrului de Justitie, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

SONDAJ Credeti ca va fi sesizata CCR, daca presedintele Iohannis refuza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat marti, la CSM, posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale, in cazul in care presedintele Iohannis va refuza sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul a adus astfel, la nivelul discursului guvernamental, optiunea sesizarii CCR. Pana acum, liderii PSD si ai guvernului au evitat sa discute clar sau au respins aceasta optiune, dar ideea a fost intens vehiculata de posturile Antena 3 si Romania TV in ultima vreme. Participa la sondajul HotNews. ro: Va fi sesizata CCR, daca Iohannis refuza revocarea lui Kovesi?.

Adrian Tutuianu: Daca presedintele refuza revocarea sefei DNA, solutia este sesizarea CCR

Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat luni, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia.

Adrian Tutuianu: Daca presedintele va refuza revocarea sefei DNA, solutia e sesizarea CCR

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat luni ca, daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia act de solicitarea de revocare din functie a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, solutia este sesizarea Curtii Constitutionale, transmite Agerpres.

CSM a respins solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de marti, sa dea aviz negativ propunerii formulate de ministrul Justitiei privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Anuntul a fost facut de vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, dupa sedinta sectiei pentru procurori, la care au participat atat Laura Codruta Kovesi, cat si Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de presedintele Klaus Iohannis.

Kovesi, fata in fata cu Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea sefei DNA (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Sedinta a inceput cu discursul Ministrului Justitiei. Toader a sustinut ca site-ul ministerului a fost blocat dupa ce a anuntat ca va cere revocarea lui Kovesi deoarece a existat un numar foarte.

CSM a decis respingerea solicitarii cu privire la revocarea sefei DNA

CSM a dat aviz negativ cu privire la solicitarea lui Tudorel Toader de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Iohannis: Suntem departe de o revocare a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare. O decizie astazi, nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )