Libnet.ro
UNICEF

07:30

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Adevărul Adevărul,
Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile. continuă pe Adevărul

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Black Friday 2014 aduce reduceri de pana la 60% la Oktal.ro

Black Friday 2014 la magazinul Oktal. ro va incepe vineri, 21 noiembrie, iar compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%. Cu ocazia Black Friday 2014, cei de la Oktal. ro se asteapta la vanzari de aproximativ doua milioane de euro. Black Friday 2014 reprezinta un moment semnificativ pentru Oktal. ro. Reducerile pe care le oferim clientilor nostri cu aceasta ocazie au fost create in asa fel incat sa raspunda solicitarilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intra la [].

Black Friday 2014 Flanco: Reduceri de pana la 80%

Black Friday 2014 incepe peste cateva zile, iarFlanco anuntacel mai mare eveniment cu aceasta ocazie, avand reduceri de pana la 80%. Black Friday 2014 la Flanco va aduce niste reduceri considerabile la o gama foarte mare de produse. La evenimentul respectivvor participa 87 de magazine Flanco din toata tara, iar cu aceasta ocazie, retailer-ul asteapta vanzari cu 50% mai mari decat in anul precedent. Reducerile din magazinele Flanco vor fi de pana la 80% la peste 400 de mii de produse [].

Black Friday la Orange tine pana pe 2 februarie. Reducerile de sarbatori

In plina campanie de Black Friday 2014, cei de la Orange anunta deja ofertele pentru sarbatorile de iarna. Black Friday 2014 nici nu a sosit inca, iarOrange deja ofera abonatilor smartphone-uri si tabletepe gratis. Pana pe 2 februarie 2015, clientii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tableta la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achizitiona in continuare terminale la preturi reduse. in plus, la orice astfel [].

Black Friday la Likeit Reduceri de pana la 60% si cadouri pentru cumparatori norocosi

Black Friday 2014 se desfasoara si la magazinul online Likeit. ro. Comerciantul roman este cunoscut pentru numeroasele modele de smartphone-uri, tablete, dar si alte electronice si electrocasnice. Reducerile de Black Friday in cazul Likeit tin trei zile. Startul la oferte speciale se da pe 21 noiembrie, iar febra cumparaturilor se incheie pe 24 noiembrie. Media reducerilor este de 40%, insa vor fi si reduceri mai mari, de pana la 60%. Pe Likeit, reducerile de Black Friday sunt impartite pe categorii. Mai [].

Black Friday eMAG are reduceri incredibile. Lista cu preturi si ghidul cumparatorului

Stiam deja ca eMAG, de Black Friday 2014, va oferi o serie de reduceri senzationale. Totusi, acum avem si o lista cu preturi, pusa la dispozitie chiar de catre reprezentantii celui mai mare retailer online. eMAG, de Black Friday, va avea o serie de reduceri irezistibile. inainte de a enumera produsele, trebuie sa va reamintesc ca pe 21 noiembrie, laeMAGare loc cel mai mare Black Friday de pana acum. Reducerile sunt aplicate la 450. 000 de produse incluse in cea mai [].

Black Friday 2014 la AVstore reduceri la echipamente audio-video pentru pasionatii de jocuri, muzica si filme

Black Fridayvine si la AVstore, cel mai cunoscut magazin specializat de echipamente audio-video. Cumparatorii vor putea achizitiona boxe si casti, dar si televizoare, la preturi speciale.

Flanco estimeaza vanzari de 110 milioane lei de Black Friday si promite reduceri medii de 40%

Flanco Retail estimeaza vanzari de 110 milioane lei in cele trei zile de Black Friday, compania promitand reduceri medii de 35-45% si maxime, de 80%. Flanco are 87 de magazine, iar in editia 2013 a Black Friday a vandut de 72 milioane lei. Compania a avut in 2013 o cifra total de afaceri de 137 milioane euro.

Black Friday Oktal - Reduceri de pana la 60% la diverse produse

Oktal. ro anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

Black Friday la CadouriDeTop.ro - Cadouri premium cu pana la 80% reducere

Magazinul de cadouri CadouriDeTop. ro organizeaza Black Friday in perioada 21 -23 Noiembrie. Vei avea parte de super reduceri de pana la 80% la numeroase cadouri premium. Ti-am pregatit un landing page dedicat acestui eveniment care te va ajuta sa gasesti rapid cadouri pentru barbati, femei, copii sau cadouri corporate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )