Libnet.ro
UNICEF

16:30

Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

Adevărul Adevărul,
Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

In aceasta noapte, la ora 1. 30, ora Romaniei, suburbia New Jersey din New York va gazdui Super Bowl-ul american, cel mai urmarit eveniment sportiv al anului din America. Evenimentul va fi transmis in Romania de Sport 1. continuă pe Adevărul

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

FBI anunta ca praful trimis hotelurilor din apropierea stadionului unde se va tine Super Bowl era inofensiv

Substanta din plicurile trimise la hotelurile din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl era inofensiva, a anuntat, sambata, FBI. Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci.

Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) va selecta, in perioada urmatoare, o banca cu care sa incheie un contract pentru deschiderea de acreditive de 14 milioane dolari. Fondurile urmeaza sa fie folosite pentru garantarea.

Cele mai bune show-uri din pauza Super Bowl: armonia Regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Cea de-a 48-a finala a campionatului de fotbal american, NFL, isi va desemna in aceasta noapte, de la ora 1:30, ora Romaniei, marea campioana. Seattle Seahawks si Denver Broncos se vor duela pentru marele trofeu, dar pe langa spectacolul fotbalistic, show-ul muzical din pauza meciului atrage, de foarte mult timp, cat mai multe priviri. Nume precum Michael Jackson, Prince, U2 sau Janet Jackson au urcat, de-a lungul timpului, pe scena.

Banca Moscovei, amendata cu 9,5 milioane dolari de autoritatile SUA

Banca Moscovei, banca ruseasca detinuta de stat, a acceptat sa plateasca o amenda de 9,5 milioane de dolari catre autoritatile de reglementare din SUA pentru incalcarea sanctiunilor financiare impuse Iranului, anunta Trezoreria americana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )