Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bune show-uri din pauza Super Bowl: armonia Regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune show-uri din pauza Super Bowl: armonia Regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Cea de-a 48-a finala a campionatului de fotbal american, NFL, isi va desemna in aceasta noapte, de la ora 1:30, ora Romaniei, marea campioana. Seattle Seahawks si Denver Broncos se vor duela pentru marele trofeu, dar pe langa spectacolul fotbalistic, show-ul muzical din pauza meciului atrage, de foarte mult timp, cat mai multe priviri. Nume precum Michael Jackson, Prince, U2 sau Janet Jackson au urcat, de-a lungul timpului, pe scena. continuă pe Adevărul

VIDEO Performanta la rece: Cele mai bune concerte unplugged din istoria MTV

Madonna si Miley Cyrus, au cantat miercuri seara, pentru prima data impreuna, in cadrul celebrei serii de concerte MTV Unplugged. Evident, regina si printesa controverselor nu s-au dezis si au oferit un show cu accente erotice, pe care organizatorii l-au numit memorabil. Din anii glorie ai postului, raman insa concerte cu-adevarat memorabile, in care performanta muzicala era singurul standard.

Seful MI6: Parteneriatul cu comunitatea de informatii din Romania, dintre cele mai bune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6, care a apreciat excelenta colaborare dintre structurile de securitate din Romania si Marea Britanie.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Sfaturi de la bucatari de top. Cum sa prepari cele mai bune fripturi

O friptura delicioasa de porc trebuie sa fie bine rumenita, dar in acelasi timp suculenta si moale, sa se topeasca in gura. Bineinteles, exista mici secrete pe care bucatarii priceputi le-au descoperit in anii de practica si pe care le puteti afla si dumneavoastra, in cazul in care nu sunteti deja experti intr-ale gratarului.

Seful MI6: Parteneriatul cu comunitatea de informatii din Romania, dintre cele mai bune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6. Oficialul englez a apreciat .

TOP 14 cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Dincolo de importanta modului individului de a se raporta la notiunile de sacru si profan, la lumea reala si cea spirituala, moartea a imbracat de-a lungul istoriei episoade pe care omenirea trebuie sa nu le.

Cele mai bune dobanzi la depozitele in lei: bancile unde mai poti primi peste 4%

Dobanzile in lei la depozite au inceput sa coboare puternic inca de acum un an, bancile fiind fortate de politica monetara practicata de BNR sa isi ajusteze dobanzile acordate deponentilor. Totusi, bancile nou intrate pe piata si cele de talie mai mica.

Cele mai bune showuri din pauza Super Bowl: armonia regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Cea de-a 48-a finala a campionatului de fotbal american, NFL, isi va desemna in aceasta noapte, de la ora 1. 30, ora Romaniei, marea campioana. Seattle Seahawks si Denver Broncos se vor duela pentru marele trofeu, dar pe langa spectacolul fotbalistic, showul muzical din pauza meciului atrage, de foarte mult timp, cat mai multe priviri. Nume precum Michael Jackson, Prince, U2 sau Janet Jackson au urcat, de-a lungul timpului, pe scena.

Ieftine si bune, smartphone-uri la reducere de la ITGalaxy

Desi ne apropiem de MWC si vom fi asaltati cu smartphone-uri noi, cei de la ITGalaxy ne ofera cateva reduceri la ceea ce avem deja pe piata. Targurile internationale reprezinta o ocazie unica pentru a vedea in detaliu ce ne pregatesc marii producatori de gadgeturi. Din pacate, acele produse, ajung de cele mai multe ori la cateva luni distanta pe piata, uneori cu mici schimbari de design, de configuratie sau software. Din acest motiv, cel mai bine ar fi sa [].

Cele mai multe locuri de munca, in Bucuresti si Cluj.

Aproape 10. 500 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti, Cluj, Arad si Prahova, conform Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), relateaza Mediafax. Citeste si: Germania cauta ospatari si bucatari romani Cele mai multe oferte de munca sunt in Bucuresti 1. 071) si in judetele: Cluj 1. 756), Arad 609), Prahova 606), Sibiu 555), Brasov 518), Harghita 399), Timis 391) si Satu Mare 374). Judetele cu cele mai putine .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )