Libnet.ro
UNICEF

22:45

Super Tuesday a adus o premiera pentru democratii americani din Romania

Antena3 Antena3,
Super Tuesday a adus o premiera pentru democratii americani din Romania

Super Tuesday aduce o premiera in Romania. Democrats Abroad, aripa oficiala a Partidului Democrat pentru diaspora americana, a organizat la Bucuresti alegeri primare pentru cursa prezidentiala din Statele Unite. continuă pe Antena3

SUA: Super Tuesday, rezultate partiale: Joe Biden, avans consistent in fata rivalului sau socialist Bernie Sanders: A castigat in 9 state, inclusiv Texas - VIDEO

Primele estimari arata ca Joe Biden a castigat alegerile pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la functia de presedinte in noua state din 14 state in care a avut loc Super Tuesday, in fata contracandidatului sau Bernie Sanders. Super Tuesday. Cine sunt democratii care se lupta sa ajunga contracandidatul lui Trump la presedintia SUA .

Super Tuesday. Cine sunt democratii care se lupta sa ajunga contracandidatul lui Trump la presedintia SUA

Inainte de asa-numitul Super Tuesday, ziua in care 14 state americane vor organiza alegeri primare, in Partidul Democrat lupta pentru castigarea nominalizarii drept candidat la alegerile prezidentiale este mai dura decat oricand.

Alegeri SUA 2020: tot ce trebuie sa stii despre Super Tuesday

Dupa cele patru scrutine din februarie, alegerile primare din Partidul Democrat intra intr-o faza importanta odata cu Super Tuesday, o avalansa de voturi care ar putea avea un impact decisiv asupra cursei pentru desemnarea adversarului republicanului Donald Trump la Casa Alba.

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) este intr-adevar o creatie a guvernarii si a majoritatii parlamentare rezultate din alegerile din 11 decembrie 2016 si incheiate moral a doua zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie din 26 mai 2019, odata cu condamnarea definitiva cu executare a pana atunci incontestabilului si atotputernicului, aproape dictatorului lider al acestei guvernari, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Nicolae Dragnea care nu a putut accede si la demnitatea de prim-ministru doar pentru ca-l impiedica o condamnare penala cu suspendare).

Duel intre democratii americani, Biden si Sander, pentru a intra in lupta pentru Casa Alba

Cursa pentru desemnarea candidatului democrat la Casa Alba poate deveni un duel intre Joe Biden si Bernie Sanders dupa alegerile primare din asa-numita Super-Marti. Fostul vicepresedinte Biden este din nou marele favorit, dupa ce a castigat scrutinul in noua state federale, inclusiv in Texas.

Alegeri primare in America. Partidul Democrat. Super Tuesday 2020

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii vor avea loc la sfarsitul anului 2020. Partidul Republican, in lipsa unui eveniment neprevazut, il va sustine pentru realegere pe actualul Presedinte, Donald J. Trump. De cealalta parte a spectrului politic, Partidul Democrat organizeaza, conform traditiei americane, alegeri primare pentru desemnare unui candidat care sa il infrunte pe Presedintele Trump.

Biden revine spectaculos impotriva lui Sanders dupa Super Tuesday

Joe Biden a realizat o spectaculoasa revenire in forta in cursa in vederea obtinerii investiturii democrate pentru a-l infrunta pe Donald Trump, chiar daca rivalul sau Bernie Sanders a rezistat, ceea ce anunta o lupta indelungata si dura, relateaza AFP.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Vesti importante pentru TOTI PENSIONARII din Romania! Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Vesti importante pentru pensionarii din Romania! Iata ce anunt a facut Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina ei de Facebook. Violeta Alexandru a postat un mesaj in care i-a anuntat pe romani ca a reu.

Huawei construieste o baza solida pentru Lumea inteligenta din 2030

Huawei a organizat, astazi, Conferinta mondiala de transformare digitala industriala, ca urmare a anulariii Congresului Mondial al Telefoniei Mobile MWC) Barcelona 2020, din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )