Libnet.ro
UNICEF

00:07

Huawei construieste o baza solida pentru Lumea inteligenta din 2030

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Huawei construieste o baza solida pentru Lumea inteligenta din 2030

Huawei a organizat, astazi, Conferinta mondiala de transformare digitala industriala, ca urmare a anulariii Congresului Mondial al Telefoniei Mobile MWC) Barcelona 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) este intr-adevar o creatie a guvernarii si a majoritatii parlamentare rezultate din alegerile din 11 decembrie 2016 si incheiate moral a doua zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie din 26 mai 2019, odata cu condamnarea definitiva cu executare a pana atunci incontestabilului si atotputernicului, aproape dictatorului lider al acestei guvernari, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Nicolae Dragnea care nu a putut accede si la demnitatea de prim-ministru doar pentru ca-l impiedica o condamnare penala cu suspendare).

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier, a scris pe blogul personalun material dur la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a premierilor Adrian Nastase si Viorica Dancila. Dancu spune ca Anca Alexandrescu este vazuta in PSD drept o vaduva neagra si o devoratoare de presedinti si ii transmite sa aiba grija cu imunitatea, in conditiile in care a fost consiliera pentru achizitii a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, acum arestata din cauza ca ar fi luat mita.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

Vesti nesperat de bune pentru angajatii firmei din Craiova, de la care a inchiriat masina italianul cu coronavirus

Angajatii firmei din Craiova de la care a inchiriat masina italianul de 71 de ani, diagnosticat cu coronavirus, nu au fost infectati cu noul virus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )